SC Saragoza

herrar 2015-2016


Säsongen 2015-2016 spelade SC Saragozas herrar sin 20 säsong i förbundets serier. Den här säsongen spelade herrarna i division 5.

Under den här säsongen fortsatte herrlaget sitt samarbete med SB Kauhajoki och SB Vaasa i och med att Lassi Lähdesmäki, Henrik Hakala och Jarno Timonen spelade med dubbel representationsrätt.

SSBL

Under säsongen spelade SC Saragoza 18 matcher i serien arrangerad av Finlands Innebandyförbund. Av de här matcherna vann laget 9 matcher, spelade 2 oavgjort och förlorade 7 matcher. Laget samlade 20 poäng och gjorde 97 mål. Flest poäng gjorde Lassi Lähdesmäki (16+9). Bästa målskytt blev Lassi Lähdesmäki (16), och flest målgivande passningar gav Peter Söderlund (15), och den mest utvisade spelaren var Jani Korpi (7 min).

Spelare, resultat, tabeller och statistik finns i den högra spalten, nyheter och artiklar här under.


Reklam


nyheter

Herrarna avslutade säsongen med en vinst och en förlustSlutresultatet i sig är ingen överraskning, en klar vinst över FC Brändöpojkarna med 8-2 och en knapp förlust med 2-3 mot Adonis efter ännu en gedigen insats. Därmed tar också Adonis kvalplatsen som ännu fanns att spela om inför gårdagens turnering. Saragoza slutar fyra i serien med sina 20 poäng bakom Royal Mela 26, Adonis och Sparta 22.

Till gårdagens insatser värda att nämnas hör naturligtvis Henkkas hattrick mot FC Brändöpojkarna, Milos stabila insatser i båda matcherna, Lassis vinst i den interna poängligan (16+9) och naturligtvis Janis första seger i busligan (7 min).

Gårdagens laguppställning: Milo i mål, Mats (1+1), Lasu (0+1) och Rasse (0+1) backar, Söddin (1+2) center mellan Jani (1+1) och Mika (3+1) och Henrik (3+0, 2 min) center mellan Lassi (1+0, 2 min) och Nico (0+2).

Tjugo poäng på 18 matcher får väl också anses helt godkänt, det enda totala bottennappet kom i säsongens andra turnering i Kaskö där herrarna förlorade både mot Royal Mela och Sparta, seriesegraren och serietrean. Faktum är att det enda lag som Saragoza lyckades ta alla sex poängen av är FC Brändöpojkarna, mot jumbon Mousetrap tappade man en poäng och fick således med sig 5 från den matchserien. Vikings bidrog med 4 poäng, Royal Mela och Adonis med 2 var medan Sparta inte släppte ifrån sig mera än en poäng.

Matchdagböckerna från gårdagen hittas här, FC Brändöpojkarna - SC Saragoza och Adonis - SC Saragoza. Hela seriens statistik - då när den nu någon gång uppdateras - hittas här.


Lassi tog hem den interna poängligan med sina 16+9. Foto Risto Nyholm.

Mycket positivt också på det personliga planet, speciellt på juniorfronten: Lassi ökade på sin poängproduktion från 8 ifjol till 25 i år, Nico från 10 ifjol till 17 i år, medan Henrik gjorde lika många poäng med hälften så många matcher spelade som i fjol. Vesku hann med 4 matcher innan armén kallade. Jarno och Emilio höll en hög standard trots att de emellanåt fick ställa upp bakom en mycket tunn trupp, Jarno snittade 4,56 insläppta mål per match på sina 9 matcher i år mot 4,64 på 11 matcher i fjol. Emilio 5,33 mål per match på sina 9 matcher i år mot 4,40 på sina 10 matcher i fjol.

Också de spelare som är i sin bästa ålder gick framåt räknat i personlig poängproduktion, Söddins (8+15) på 14 matcher gav det bästa poäng per matchsnittet med 1,64 och är en klar förbättring från ifjol (5+2). Mikas 14 mål är 12 flera än i fjol, Johans 8 poäng är sju mera än ifjol. Rasse klev fram och visade riktiga ledaregenskaper i den sista tredjedelen av säsongen och gjorde dessutom 13 poäng.

Veteranerna då? Eero hann bara spela två matcher innan det small, och det blev en stor lucka att fylla. Janne hann inte heller han spela mera än 5 matcher och skulle säkert också ha kunnat vinna en eller annan match åt oss. Jani fördubblade sin målskörd från ifjol med sina 13 mål, Ricke höll ungefär lika bra ihop i år som ifjol, baklåren till och med bättre, men missade tyvärr de sista turneringarna. Kim spelade stabilt som vanligt och höll samma poängtakt som fjolåret men missade tyvärr de två sista turneringarna på grund av skada. Lasu gjorde mål igen den här säsongen och var stabil som vanligt i försvaret. Mats gjorde poäng i 17 matcher av 18 (andra matchen mot Vikings hemma blev poänglös) och drog inte på sig mera än tre utvisningar.

Med tanke på det ser det helt ljust ut inför nästa säsong...

Herrarna fortsätter träna tills golvet i Kristinahallen rivs upp, välkommen med!


Herrarnas avslutningsturnering spelas på söndagen


På söndagen är det dags för säsongens nionde och sista turnering som spelas i Laihela. I sin första match för dagen (matchstart kl 11:00) möter herrarna FC Brändöpojkarna, och i den andra (matchstart kl 15:00) Adonis. Under årens lopp har SC Saragoza mött FC Brändöpojkarna 2 gånger i förbundets serier. Av dessa har SC Saragoza vunnit 2 inbö...

Läs mera


En vinst och en förlust för herrarna


Det var en ytterst tunn trupp som på lördagsmorgonen ställde sig på planen i legendariska Handelsläroverkets sal i Vasa, med sex utespelare och två målvakter var dagens uppställning klar, på med utespelarstället för Emilio och debut som utespelare. Laguppställningen följaktligen: Jarno i mål, Mats (1+0) och Söddin backar, Rasse (0+1), Jani (5 min),...

Läs mera


Herrarnas serie fortsätter på lördagen


På lördagen är det dags för säsongens åttonde turnering som spelas i Handelsläroverket i Vasa. I sin första match för dagen (matchstart kl 12:00) möter herrarna Royal Mela, och i den andra (matchstart kl 14:00) Mousetrap. Under årens lopp har SC Saragoza mött Royal Mela 2 gånger i förbundets serier. Av dessa har SC Saragoza vunnit 1 ...

Läs mera


En förlust och en vinst för herrarna i Vasa


Herrarna förlorade dagens första match mot Vikings med 3-6 men lyckades besegra FC Brändöpojkarna med 7-4 och därmed håller man samma avstånd till täten som inför turneringen. Intressant också att Sparta förlorade båda sina matcher medan Adonis vann sina, och därmed har vi en ny serieledare i zonen. Laguppställningen i Vikingsmatchen såg ut på följ...

Läs mera


Herrarnas serie fortsätter på söndag


På söndagen är det dags för säsongens sjunde turnering som spelas i Handelsläroverket i Vasa. I sin första match för dagen (matchstart kl 14:00) möter herrarna Vikings, och i den andra (matchstart kl 17:00) FC Brändöpojkarna. (function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.cre...

Läs mera


Herrarnas serie fortsätter på söndag

Läs mera


Botniahallen dubbelbokad den 6.2

Läs mera


Herrarna vann över Mousetrap och tog äntligen poäng av Sparta

Läs mera


Herrarnas serie fortsätter på lördag

Läs mera


Herrarna vann sin första match och förlorade sin andra i Kaskö

Läs mera


press

Saragoza före Vikings i tabellen


SC Saragoza hade inför säsongens sista division 5-turnering, som spelades i söndags i Vasa, ännu chans på avancemnang men det blev bara en seger på två matcher och Kristinestadslaget slutar fyra med 20 poäng på kontot.

Närpes-Kaskölaget i sin tur slutar femma med sjutton pinnar.

- Vi är absolut nöjda med säsongen. Målsättningen var en poäng per match och det lyckades vi uppnå. Dessutom vann vi två av tre derbyn, säger Saragozas spelande tränare Mats Backlund.

- Vi är också nöjda med säsongen som helhet. Men lite besvikna är vi förstås att sluta bakom Saragoza i tabellen, säger Vikings spelande tränare Rickard Sigg.

I Vasa vann Saragoza först med 8-2 mot FC Brändöpojkarna men sedan blev det förlust mot Adonis från Vasa med 2-3. Seger med tre mål i den sista matchen och laget hade tagit steget upp.

Vikings å sin sida vann med 6-4 mot Vasalaget RM men sedan förlorade man med 3-5 mot FC Brändöpojkarna.

Nästa säsong spelar de båda sydösterbottniska lagen i division 5 - precis som denna säsong.

Innebandy, division 5

GP
W
T
L
GF
GA
+/-
P
Royal Mela181125106 - 763024
Adonis18945110 - 852522
Sparta18945105 - 951022
SC Saragoza1892797 - 89820
Vikings18819112 - 106617
FC Brändöpojkarna1854995 - 110-1514
Mousetrap18311476 - 140-647

JS


Saragoza har kvar chans till kval till fyran

Med sju utespelare plus målvakt åkte Saragozas innebandyherrar till Vasa för att spela säsongens nästsista division 5-turnering. Det slutade med en storförlust mot Vasalaget RM med 1-10 men även med en seger mot jumbon Mousetrap från Vasa. Den matchen slutade 7-5. - Vi var bra med även i den första matchen men det brast i slutet. I den andra skulle...

Läs mera


Vikings tog hem tredje derbyt

I två första innebandyderbymatcherna segrade SC Saragoza. Men Vikings fick plåster på såren och vann säsongens sista match mellan de sydösterbottniska lagen. I söndagens division 4-turnering i Vasa vann Närpes-Kaskölaget över Kristinestadslaget med 6-3. - Vi verkade inte vara lika intresserade av att vinna som de. De spelade smartare och vann helt ...

Läs mera


Dubbelbokat inhiberade innebandy

Innebandyförbundet hade bokat Botniahallen för en division 5-turnering i lördags. Men det man tydligen inte visste om var att det samtidigt ordnades friidrottstävlingen Botniagames på samma plats och ställe. Därmed blev lördagens turnering inhiberad och något nytt speldatum är ännu inte fastslaget. I femman spelar SC Saragoza från Kristinestad och ...

Läs mera


Saragozas försvarsspel fungerade

Tätt försvarsspel, bra målvakter och ett fungerande målskytte gjorde att SC Saragozas innebandyherrar bärdgade tre poäng från lördagens division 5-turnering i Vasa. Först besegrades Mousetrap med 8-3 och sedan kryssade man mot Vasalaget Sparta, 3-3. - Försvarsspelet var nog nyckeln till framgången i dag. Vi höll ihop laget på ett bra sätt och då må...

Läs mera


Saragoza vann den ena

SC Saragozas herrar fick med sig två poäng i lördagens division 5-turnering i Kasköhallen. I dagens första match besegrades RM från Vasa med 6-2 men sedan tog bensinen slut och man förlorade den andra mot Sparta från Vasa med 7-10. - I den första matchen spelade vi bra, det var bra spelöppningar och fina avslut. Matchen var helt under kontroll de t...

Läs mera


Vikings spelar hemma

Vikings står som värd för en division 5-turnering i innebandy som spelas i Kasköhallen idag. Närpes-Kaskölaget möter RM från Vasa klockan 11 och FC Brändöpojkarna klockan 17. SC Saragoza spelar också två matcher, klockan 13 mot RM och två timmar senare mot serieledaren Sparta från Vasa. JS...

Läs mera


Saragoza vann även andra derbyt

SC Saragoza är herre på täppan i Sydösterbotten. Laget har hittills vunnit båda innebandyderbyna mot Vikings.

Saragoza vann derbyt mot Vikings. Här är det Saragozas Henrik Hakala som har bollen medan Vikings Kim Storm följer med i bakgrunden. Foto: Janne Smeds

I lördags hoppades Närpes-Kaskö-laget Vikings på revansch för förlusten i det första derbyt men Kristinestadslaget var ofina nog att ta alla poäng i mötet i Kristinahallen. Division 5-matchen slutade 7-4. - Skönt att vinna även det andra derbyt och dessutom med ganska klara siffron. Jag tycker att vi hade kontrollen matchen igenom och vi skapade de...

Läs mera


Innebandyderby idag

Idag klockan 11 spelas säsongens andra innebandyderby mellan SC Saragoza och Vikings i Kristinahallen. I det första mötet för säsongen var Kristinestadslaget bättre och nu vill Närpes-Kaskölaget ha revansch. Båda lagen spelar ytterligare en match i dagens division 5 turnering. Saragoza möter Vasalaget Adonis klockan 17 medan Vikings tar sig an Mous...

Läs mera


Innebandy

Division 5

Royal Mela 6 4 1 1 43-25 9 Sparta 6 4 1 1 30-21 9 SC Saragoza 6 3 1 2 34-31 7 Vikings 6 3 0 3 31-28 6 Adonis 6 2 2 2 29-28 6 Mousetrap 6 1 1 4 23-41 3 FCB 6 0 2 4 25-...

Läs mera


Bra insats av Saragoza

Efter de två nederlagen i den senaste turneringen i Kaskö var SC Saragozas innebandyherrar tillbaka som ett vinnande lag i söndagens division 5-turnering i Botniahallen i Korsholm. Laget vann sin första match mot FC Brändöpojkarna med 7-4 och spelade sedan kryss mot Mousetrap från Vasa. I den andra matchen kvitterade man med endast åtta sekunder kv...

Läs mera


Dystert för Saragoza

SC Saragoza åkte till säsongens andra division 5-turnering som serieledare efter att ha vunnit de två första matcherna. Men lördagens två matcher i Kaskö slutade i moll. - Om vi började bra så kan man säga att vi kom ner på jorden igen. Det var inget vidare det här, säger spelande tränaren Mats Backlund. I dagens första match blev det förlust mot S...

Läs mera


Saragoza bättre i innebandyderbyt

Saragoza tog historiens tolfte derbyseger i det sjuttonde mötet mot Vikings. Kristinestadslaget leder serien efter en spelad turnering.

Saragozas Nico-Petteri Saarela och Vesa-Matti Rajala (med en tvåa på ryggen) firar ett mål i derbyt mot Vikings. Foto Hans-Henrik Nordström.

Sjutton gånger har SC Saragoza och Vikings mötts i förbundets seriespel i innebandy. På söndagen visade Saragoza att man fortfarande är nummer ett i Sydösterbotten då man vann division 5-derbyt med 5-3 trots underläge med både 0-1 och 1-2. Nu har Kristinestadslaget besegrat Närpes-Kaskölaget tolv gånger. - Vi spelade klokare än de, och det gör man ...

Läs mera


I morgon väntar derby

När fotbollssäsongen avslutats tar inomhussporterna vid i Sydösterbotten. Saragoza och Vikings spelar den här säsongen i samma division i innebandyn och möts redan i den första turneringen.

Mika Kangasniemi, Kim Hammarberg och Mats Backlund hör till de mera rutinerade i Saragoza.

Saragoza siktar på topplacering En mix av rutin och ungdomar som blivit ett år äldre ska ta SC Saragozas herrar till en bra placering. Som bäst har föreningens herrlag varit uppe och nosat på en division 2-plats. Men just nu är SC Saragoza nere i en svacka. I fjol slutade laget till och med sist i division 5. Det ska inte hända igen, säger lagets m...

Läs meraReklam


lag

#Name
2Vesa-Matti Rajala
3Mika Kangasniemi
6Peter Lassfolk
8Peter Söderlund
9Eero Haapala
15Rasmus Pihlaja
27Richard Lähteenmäki
30Jarno Timonen
31Emilio Lassfolk
49Mats Backlund
64Henrik Hakala
82Kim Hammarberg
88Janne Smeds
89Johan Nordgren
90Lassi Lähdesmäki
97Nico-Petteri Saarela
98Jani Korpi

 

ssbl tabeller

GPWTLGFGA+/-P
Royal Mela181125106 - 763024
Adonis18945110 - 852522
Sparta18945105 - 951022
SC Saragoza1892797 - 89820
Vikings18819112 - 106617
FC Brändöpojkarna1854995 - 110-1514
Mousetrap18311476 - 140-647

 

ssbl matcher

DateHomeAwayScore
13.03.2016Adonis - SC Saragoza3-2
13.03.2016FC Brändöpojkarna - SC Saragoza2-8
05.03.2016SC Saragoza - Mousetrap7-5
05.03.2016Royal Mela - SC Saragoza10-1
28.02.2016SC Saragoza - FC Brändöpojkarna7-4
28.02.2016SC Saragoza - Vikings3-6
23.01.2016SC Saragoza - Sparta3-3
23.01.2016Mousetrap - SC Saragoza3-8
16.01.2016Sparta - SC Saragoza10-7
16.01.2016SC Saragoza - Royal Mela5-2
05.12.2015SC Saragoza - Adonis5-6
05.12.2015Vikings - SC Saragoza4-7
22.11.2015SC Saragoza - Mousetrap5-5
22.11.2015FC Brändöpojkarna - SC Saragoza4-7
31.10.2015Royal Mela - SC Saragoza11-5
31.10.2015SC Saragoza - Sparta3-4
11.10.2015SC Saragoza - Vikings5-3
11.10.2015Adonis - SC Saragoza4-9

 

ssbl statistik

PlayerGPGAPPIMP/GPPIM/GP
Lassi Lähdesmäki1816 + 9 = 2561,390,33
Mats Backlund1810 + 13 = 2361,280,33
Peter Söderlund148 + 15 = 2321,640,14
Nico-Petteri Saarela146 + 11 = 1721,210,14
Mika Kangasniemi1214 + 2 = 1601,330,00
Jani Korpi1713 + 3 = 1670,940,41
Rasmus Pihlaja178 + 5 = 1320,760,12
Henrik Hakala108 + 0 = 840,800,40
Johan Nordgren124 + 4 = 860,670,50
Janne Smeds54 + 3 = 741,400,80
Richard Lähteenmäki61 + 6 = 701,170,00
Kim Hammarberg142 + 3 = 520,360,14
Peter Lassfolk121 + 3 = 420,330,17
Vesa-Matti Rajala40 + 2 = 200,500,00
Jarno Timonen140 + 1 = 100,070,00
Emilio Lassfolk180 + 0 = 000,000,00
Eero Haapala20 + 0 = 020,001,00

 

GoalieGPGAGAA
Jarno Timonen9414,56
Emilio Lassfolk9485,33

 

 

maraton

PlayerGPGAPPIMP/GPPIM/GP
Mats Backlund418215 + 198 = 4134210,991,01
Janne Smeds227219 + 155 = 3741561,650,69
Markus Kohtala210140 + 96 = 236811,120,39
Mika Haapamäki95121 + 55 = 17621,850,02
Petri Järvelä13692 + 83 = 1751271,290,93
Jaakko Riippi10375 + 77 = 152581,480,56
Eero Haapala16660 + 84 = 144970,870,58
Nicklas Träskvik9980 + 49 = 129281,300,28
Jani Korpi18693 + 29 = 122350,660,19
Sebastian Sjögren9855 + 56 = 111421,130,43
Kari Pakkanen7664 + 36 = 100241,320,32
Tuukka Rantamäki8141 + 54 = 95181,170,22
Anthony Hannus6963 + 28 = 91311,320,45
Jari Viitanen7340 + 46 = 86161,180,22
Mika Kangasniemi7560 + 24 = 84121,120,16
Jonas Smeds4636 + 40 = 76341,650,74
Marcus Riissanen5645 + 26 = 71161,270,29
Rasmus Pihlaja9640 + 28 = 6860,710,06
Johnny Hautaviita28824 + 42 = 66240,230,08
Jarmo Eskelinen1329 + 31 = 6084,620,62
Richard Lähteenmäki9336 + 23 = 59180,630,19
Petteri Pihlaja7139 + 17 = 56690,790,97
Kim Hammarberg13122 + 34 = 56180,430,14
Ville Siljamäki7626 + 28 = 54160,710,21
Thony Granqvist5829 + 16 = 45160,780,28
Paul Hautaviita4224 + 21 = 45141,070,33
Peter Söderlund4119 + 21 = 40100,980,24
Esa Partanen5621 + 18 = 39140,700,25
Samppa Koskela8627 + 11 = 38240,440,28
Juha Leppänen1523 + 15 = 38102,530,67
Robert Sundén7916 + 21 = 37200,470,25
Peter Lassfolk13014 + 23 = 37320,280,25
Lassi Lähdesmäki3321 + 14 = 3561,060,18
Johan Nordgren7016 + 19 = 35230,500,33
Peter Englund2721 + 10 = 31161,150,59
Aaron Vuola4317 + 14 = 3140,720,09
Fredrik Sundell7720 + 10 = 30180,390,23
Pekko Rantamäki7316 + 14 = 30120,410,16
Kim Lindström1473 + 27 = 30180,200,12
Thomas Storås2315 + 14 = 29141,260,61
Jonatan Ahlvik5513 + 15 = 2860,510,11
Nico-Petteri Saarela3311 + 17 = 2840,850,12
Henrik Hakala4815 + 10 = 25140,520,29
Markus Felixson3415 + 10 = 25120,740,35
Mika Pentilä4013 + 12 = 25160,630,40
Patrik Grannas1013 + 10 = 23222,302,20
Vesa Vaaranmaa3415 + 5 = 2020,590,06
Mikko Koskela478 + 11 = 1980,400,17
Mikko Siltanen1155 + 11 = 16930,140,81
Robert Lindell298 + 7 = 1580,520,28
Miikka Virta319 + 5 = 1420,450,06
Venne Nevanpää383 + 11 = 14220,370,58
Robin Nygren235 + 8 = 1300,570,00
Emil Sandberg206 + 6 = 1200,600,00
Tuomas Björses198 + 3 = 11160,580,84
Raine Häggqvist156 + 5 = 1100,730,00
Risto Mänty584 + 7 = 11410,190,71
Patrik Söderlund544 + 7 = 1140,200,07
Tomi Pakkanen92 + 9 = 1101,220,00
Juha Peura532 + 7 = 900,170,00
Patrick Sundén205 + 3 = 820,400,10
Christian Karlsson65 + 2 = 701,170,00
Marcus Östlingsson274 + 3 = 720,260,07
Mika Sjöqvist222 + 5 = 740,320,18
Tuomas Haavisto125 + 1 = 640,500,33
Mikael Filppula354 + 2 = 600,170,00
Juha Luoma-Keturi274 + 2 = 660,220,22
Juha Partanen302 + 4 = 670,200,23
Kevin Lindström102 + 4 = 640,600,40
Kenneth Hautaviita145 + 0 = 540,360,29
Timmy Rehula324 + 1 = 540,160,13
Heimo Halonen223 + 2 = 5120,230,55
Jussi Lehto133 + 2 = 5180,381,38
Peter Grannas21 + 4 = 502,500,00
Hannu Peuralahti800 + 5 = 560,060,08
Andreas Ahlvik113 + 1 = 420,360,18
Mika Mäkiranta103 + 1 = 440,400,40
Petri Nostaja152 + 2 = 400,270,00
Johan Tasanko112 + 2 = 400,360,00
Toni Leppämäki71 + 3 = 460,570,86
Vesa-Matti Rajala61 + 3 = 400,670,00
Andreas Ekholm83 + 0 = 320,380,25
Ronny Dahl53 + 0 = 300,600,00
Nicklas Råtts02 + 1 = 300,000,00
Oskar Rönnlund21 + 1 = 201,000,00
Jyri Järvelä11 + 1 = 202,000,00
Jan-Torsten Lundberg170 + 2 = 200,120,00
Jean Mäkelä140 + 2 = 200,140,00
Ville Petäjävirta100 + 2 = 220,200,20
Jarkko Luhtala50 + 2 = 220,400,40
Tuomas Tamsi40 + 2 = 200,500,00
Timo Virtanen191 + 0 = 140,050,21
Jonatan Grönroos41 + 0 = 120,250,50
Tuomo Halonen21 + 0 = 100,500,00
Kaj Smulter11 + 0 = 101,000,00
Jarkko Harju710 + 1 = 120,010,03
Jarno Timonen610 + 1 = 120,020,03
Klaus Erlands200 + 1 = 100,050,00
Christoffer Hedman120 + 1 = 100,080,00
Markus Lahti120 + 1 = 100,080,00
Petri Siili110 + 1 = 120,090,18
Emilio Lassfolk550 + 0 = 000,000,00
Jan-Erik Knutsson190 + 0 = 000,000,00
Kimmo Kortessalo180 + 0 = 000,000,00
Henri Liuttu160 + 0 = 0140,000,88
Jonne Nevanpää130 + 0 = 020,000,15
Niko Puutio80 + 0 = 000,000,00
Aleksi Vetoniemi70 + 0 = 000,000,00
Kenny Dahl50 + 0 = 000,000,00
Patrik Lundell50 + 0 = 000,000,00
Marko Palmberg40 + 0 = 000,000,00
Toni Heikinmäki30 + 0 = 000,000,00
Jesper Rönnlund20 + 0 = 000,000,00
Toni Puutio20 + 0 = 000,000,00
Niko Laine20 + 0 = 020,001,00
Mathias Lindberg10 + 0 = 000,000,00
Jesse Palmberg10 + 0 = 000,000,00
Dan Hoxell10 + 0 = 000,000,00
Linda Dahlmars10 + 0 = 000,000,00

 

GoalieGPGAGAA
Hannu Uusipohjola284,00
Jarno Timonen311374,42
Patrik Söderlund8364,50
Kim Lindström1135404,78
Christoffer Hedman10484,80
Juha Peura331594,82
Mikko Siltanen12584,83
Henri Liuttu9465,11
Emilio Lassfolk251305,20
Jan-Torsten Lundberg10545,40
Hannu Peuralahti492925,96
Heimo Halonen4256,25
Patrik Lundell2136,50
Jan-Erik Knutsson14916,50
Jarkko Harju503326,64
Mats Backlund3206,67
Kimmo Kortessalo7486,86
Ronnie Grandell2168,00
Jean Mäkelä2168,00
Kenneth Hautaviita22110,50
Niko Puutio22713,50
Johnny Hautaviita22713,50

 

ssbl poängbörs

PlayerTeamGAP
Toni TaivassaloRoyal Mela30 + 17 = 47
Johan BärnlundVikings17 + 20 = 37
Tommi HeikkiläAdonis27 + 6 = 33
Jesper PrinsénVikings19 + 14 = 33
Jorma PitkänenRoyal Mela11 + 22 = 33
Jarno KiviojaSparta19 + 12 = 31
Rickard SiggVikings16 + 15 = 31
Timo KoivistoVikings19 + 10 = 29
Tony JohanssonFC Brändöpojkarna22 + 6 = 28
Markus TauriainenMousetrap13 + 14 = 27
Marko NyrhinenAdonis8 + 18 = 26
Tony StrömAdonis14 + 11 = 25
Lassi LähdesmäkiSC Saragoza15 + 9 = 24
Andrej DahlFC Brändöpojkarna9 + 15 = 24
Tomas LepistöMousetrap15 + 8 = 23
Antti PeltoniemiRoyal Mela12 + 11 = 23
Mats BacklundSC Saragoza10 + 13 = 23
Peter SöderlundSC Saragoza9 + 14 = 23
Raimo KilpiöSparta12 + 10 = 22
Mikko KurkiRoyal Mela14 + 7 = 21
Kim SödermanFC Brändöpojkarna12 + 8 = 20
Kjell OhlsFC Brändöpojkarna11 + 8 = 19
Roope SuorttiSparta13 + 5 = 18
Mikael JohanssonVikings12 + 6 = 18
Lauri TuominenAdonis12 + 6 = 18
Nico-Petteri SaarelaSC Saragoza7 + 11 = 18
Mikko LappalainenSparta7 + 10 = 17
Mika KangasniemiSC Saragoza14 + 2 = 16
Jarkko VainionpääSparta9 + 7 = 16
Henri AntilaSparta9 + 7 = 16
Kim CollanFC Brändöpojkarna8 + 8 = 16
Jani KorpiSC Saragoza12 + 3 = 15
Markus LehtoFC Brändöpojkarna10 + 5 = 15
Tomi KaarniemiSparta8 + 7 = 15
Joonas ReiniläAdonis8 + 6 = 14
Sami HakalaAdonis5 + 9 = 14
Mikko PaaskoskiAdonis5 + 9 = 14
Jukka RitolaRoyal Mela9 + 4 = 13
Rasmus PihlajaSC Saragoza8 + 5 = 13
Jaakko JuntunenAdonis7 + 6 = 13
Teemu HahtoFC Brändöpojkarna4 + 9 = 13
Immu LaitalainenAdonis6 + 6 = 12
Lasse HeininenMousetrap7 + 4 = 11
Jarkko KeskikuruSparta4 + 7 = 11
Tuomas OjaMousetrap8 + 2 = 10
Kim StormVikings7 + 3 = 10
Jari PesonenRoyal Mela5 + 5 = 10
Jonas AsplundMousetrap4 + 6 = 10
Markus LönnRoyal Mela4 + 6 = 10
Rickard SvartsjöAdonis4 + 6 = 10
Toni SariolaRoyal Mela2 + 8 = 10
Kaj AaltonenMousetrap7 + 2 = 9
Olli EngmanRoyal Mela6 + 3 = 9
Tomi RaunioFC Brändöpojkarna6 + 3 = 9
Tero TocklinMousetrap4 + 5 = 9
Mikko ArpiainenSparta2 + 7 = 9
Henrik HakalaSC Saragoza8 + 0 = 8
Mikko HytönenVikings6 + 2 = 8
Johan NordgrenSC Saragoza4 + 4 = 8
Asko MäenpääAdonis3 + 5 = 8
Kimi RoosMousetrap3 + 5 = 8
Timo NurkkaRoyal Mela2 + 6 = 8
Pasi KukkoRoyal Mela7 + 0 = 7
Timo MäenpääFC Brändöpojkarna5 + 2 = 7
Janne SmedsSC Saragoza4 + 3 = 7
Josef BengtssonVikings4 + 3 = 7
Nicholas LundeniusVikings3 + 4 = 7
Jonatan GrönroosFC Brändöpojkarna2 + 5 = 7
Richard LähteenmäkiSC Saragoza1 + 6 = 7
Ossi ReinikainenSparta6 + 0 = 6
Ludwig SiegfridsVikings5 + 1 = 6
Petri SuomelaSparta3 + 3 = 6
Ilkka LaitalainenAdonis3 + 3 = 6
Juha LeskinenMousetrap3 + 3 = 6
Markus ForssellFC Brändöpojkarna2 + 4 = 6
Sami SuonpääMousetrap2 + 4 = 6
Kristian LärkaVikings1 + 5 = 6
Fredrik RönnqvistVikings0 + 6 = 6
Jani AuraMousetrap5 + 0 = 5
Ville SiljamäkiFC Brändöpojkarna2 + 3 = 5
Villehard HäggblomMousetrap2 + 3 = 5
Kim HammarbergSC Saragoza2 + 3 = 5
Tomas AlexanderssonRoyal Mela2 + 3 = 5
Mika SuomelaSparta0 + 5 = 5
Niklas NybergFC Brändöpojkarna2 + 2 = 4
Tommi RaudasojaMousetrap2 + 2 = 4
Janne PeräkorpiAdonis2 + 2 = 4
Jacob OtienoVikings1 + 3 = 4
Peter LassfolkSC Saragoza1 + 3 = 4
Mika BlomsterAdonis2 + 1 = 3
T-A MyllymäkiRoyal Mela2 + 1 = 3
Mikael BernasVikings1 + 2 = 3
Mika LehtinenMousetrap0 + 3 = 3
A-P LaitalainenAdonis1 + 1 = 2
Mikael PerttunenMousetrap0 + 2 = 2
Toni StigAdonis0 + 2 = 2
Vesa-Matti RajalaSC Saragoza0 + 2 = 2
Mika NikkiläRoyal Mela0 + 2 = 2
Jaakko HonkavaaraMousetrap0 + 2 = 2
Niko SylanderSparta1 + 0 = 1
Marko HeinonenMousetrap1 + 0 = 1
Felix SiggVikings1 + 0 = 1
Kristian PyhäjärviFC Brändöpojkarna0 + 1 = 1
Jarno TimonenSC Saragoza0 + 1 = 1
Janne HavinenRoyal Mela0 + 1 = 1
Alexander PrinsénVikings0 + 1 = 1
Ilmo LaitalainenAdonis0 + 1 = 1
Jouni HavinenRoyal Mela0 + 0 = 0
Jussi HänninenRoyal Mela0 + 0 = 0
Jarno MinkkinenMousetrap0 + 0 = 0
Joni NygårdAdonis0 + 0 = 0
Henri AaltonenAdonis0 + 0 = 0
Emilio LassfolkSC Saragoza0 + 0 = 0
Mats ForsgårdFC Brändöpojkarna0 + 0 = 0
Tommi RantaSparta0 + 0 = 0
Eero HaapalaSC Saragoza0 + 0 = 0

Reklam


SC Saragoza
SC SaragozaMats Backlund   © SC Saragoza r.f. 1996-2019