E-Juniorer 2020-2021

E-juniorerna (2009-2010 födda) spelar inga matcher ännu denna säsong, utan koncentrerar sig på innebandyns grunder på lördagseftermiddagar i Kristinahallen.

Vill du att ditt barn ska komma med i verksamheten? Fyll i anmälningsformuläret, registrera er i SuomiSport och Nimenhuuto och gå med i WhatsApp-gruppen för laget.

Spelare, resultat, tabeller och statistik finns - precis som nyheter och artiklar - här under.

Spelare

#Namn
0 Aino Korpi
0 Siiri Sten
0 Emelie  Vesala
0 Noah Segervall
0 Tiia Perkiö
0 Heidi Nordman
0 Neo Aittamäki
0 Nea Backlund

Maratonpoängbörsen

# Spelare SM M A P U P/M U/M

Nyheter

Artiklar

Artiklar

Verksamheten pausas åtminstone till början av april

På grund av de striktare begränsningarna i användandet av idrottshallar pausar vi all verksamhet åtminstone fram till slutet av mars eller början av april. Vi återkommer med ytterligare information runt påsk eller om läget förändras. Herrarna och damerna avslutade också tankarna på seriespel och eftersom det inte får vara mera[…]

Läs mera

Sportlovspaus i de yngre juniorernas verksamhet

Vi pausar verksamheten för G-juniorerna, F-juniorerna, E-juniorerna och Innebandy för flickor över sportlovet. Vi återkommer med mera besked om hur det blir med klubbverksamheten under tiden 8.3-28.3. så fort vi vet mera. Njut av sportlovet!

Läs mera

Verksamheten pausas till och med 16.2.2021

Kristinestads stad har gått ut och vädjat till alla föreningar att dra sitt strå till stacken… Med anledning av smittspridningens utveckling i regionen vidtas följande åtgärder i Kristinestad under tiden 2.2–16.2.2021: Gymnastiksalar i samtliga skolor inom kommunen pausar all fritidsverksamhet. Kristinahallen pausar all fritidsverksamhet. Simhallen pausar sin verksamhet. Biblioteken, utlåningspunkterna[…]

Läs mera

Verksamheten pausas till och med 16.2.2021

Kristinestads stad har gått ut och vädjat till alla föreningar att dra sitt strå till stacken…

Med anledning av smittspridningens utveckling i regionen vidtas följande åtgärder i Kristinestad under tiden 2.2–16.2.2021:

  • Gymnastiksalar i samtliga skolor inom kommunen pausar all fritidsverksamhet.
  • Kristinahallen pausar all fritidsverksamhet.
  • Simhallen pausar sin verksamhet.
  • Biblioteken, utlåningspunkterna och bokbussen pausar sin verksamhet.
  • Medborgarinstitutets verksamhet har övergått till distansundervisning där det är möjligt och i övrigt pausat kursverksamheten till 28.2.2021.