Serieöppning både för damerna och herrarna

Damerna inledde säsongen 2005-2006 med turnering i Vasa. I den första matchen mötte man hemmalaget SB Vaasa II som fick se sig besegrade med siffrorna 2-0. Målskyttar Kati Kohtakangas och Malin Ingves. I dagens andra match mötte Kristinestadsdamerna SPV II från Seinäjoki. Orken tröt för Saragoza och SPV, vars representationslag spelar i ligan for iväg med poängen. 5-2 till SPV II, Saragozas målskyttar: Malin Ingves och Emilia Heikinmäki.

Herrarna inledde sin tionde säsong i Kauhajoki med matcher mot Nurmon Jymy och FBC Luja. SC Saragoza inledde sin jubileumssäsong med en säker seger över Nurmon Jymy, 5-2 efter periodsiffrorna 0-0, 3-0 och 2-2. Anthony Hannus inledde målskyttet med ett vackert skott i krysset, övriga målskyttar Sebastian Sjögren, Mats Backlund, Janne Smeds och Mikael Filppula. Jarkko Harju i Saragozamålet gjorde en utmärkt insats.

I dagens andra match stötte Saragoza på hårdare motstånd, FBC Luja visade sig vara precis så gamla, rutinerade och hårda som man kunde ana. Saragoza hängde bra med i matchen tills Luja ryckte och slutresultatet blev en klar seger för FBC Luja 8-4. SC Saragozas målskyttar, Janne Smeds (3) och Sebastian Sjögren.

Till följande turnering blir bröderna Rantamäki förhoppningsvis spelklara, också Petri Järvelä, Jonathan Ahlvik, Jani Korpi, Hannu Peuralahti, Niko Puutio och skadade Johnny Hautaviita ansluter till truppen. Herrarnas följande turnering spelas alltså i Kristinahallen lördagen den 12.11. B-juniorerna inleder sitt seriespel lördagen den 16.10 i Seinäjoki. 

Herrarnas tabell