En oavgjord och en uddamålsförlust för herrarna

Kalenderåret 2008 inleddes med en uddamålsförlust mot Team Atria i Kuortane. Trots en massiv press i den sista perioden lyckades SCS inte utjämna mot Team Atria. Inbördes mötena lagen emellan den här säsongen följaktligen 1-1 och målskillnaden +1 för Saragoza.

Dagens andra match blev tung för den tunna truppen. Skador på Jonathan Ahlvik (menisk + ledband), Kim Hammarberg (knä), Anthony Hannus (ljumsken) och med Sebastian Sjögren och Jan-Erik Knutsson på semesterresor gjorde att den också annars onödigt tunna truppen försvagats ordentligt. Nyinkallade debutanten Timmy Rehula gjorde sitt livs första herrlagsmatcher medan nygamle tillfrisknade Toni Leppämäki bara hann spela matchen mot Team Atria innan andra plikter kallade.

Efter en stark andra period och en kämpainsats i den tredje kunde ena poängen bärgas mot ett tempostarkt Kauhajoki. Kvitteringen något snöpligt endast 8 sekunder före full tid.