Herrarna vann en och förlorade en – igen

I helgens möten med serietvåan och serietrean lyckades Saragoza knipa en efterlängtad seger. I den första matchen för dagen blev det dock storstryk, när serietvåan Jalas visade hur man skall spela kontringsinnebandy.

Positiva Saragozatongångar trots allt, för spelet i numerärt överläge fungerade igen bättre än på länge.

I dagens andra match var Saragoza ute efter revansch på KuRy som anförda av Jussi Kuusisto sopade golvet med Saragoza i säsongens första möte. När Riippi (4+4) och Hapsu (3+3) fortsättningsvis fortsatte producera och Knutsson i målet höjde sig både en och två snäpp kunde Saragoza ta sin revansch över Ryhti.

Positiva tongångar också i truppen, Jonathan Ahlvik (0+1) och Kim Hammarberg (1+1) tillbaka från sjukstugan.

Inför säsongsavslutningen 1.3.2008 i Kristinahallen ser det ut som om Saragoza till och med skulle kunna ta sig till topp tre… Men det skulle förutsätta full pott i hemmaturneringen… Huvudmålsättningen, en poäng per match, är redan nu så gott som uppfylld och som sidomålsättning kunde kanske seriens totala poängbörs vinnas av Hapsu (27+14), svårt motstånd ifrån Selkämaa, Kannonlahti och Hankkio får man dock förvänta sig.