Resultat från träningsmatcherna i Kurikka

Herrarna träningsspelade mot två av lagen man kommer att möta i serien i år, nämligen de gamla bekantingarna KuRy och Jalas som trillade ur division 3 i våras. Mot KuRy blev det som det brukar, målrikt värre och efter att Sebastian Sjögen assisterad av Mats Backlund kvitterat matchen alldeles i slutsekunderna skrevs ställningen 7-7. I den andra träningsmatchen var det också jämnt, Jalas lyckades dock en aning bättre i avsluten och vann med uddamålet. I SC Saragoza saknades en hel del spelare och för dagen mönstrade man följande uppställning: MV Kim Lindström, Kedjorna: Fredrik Sundell (2+0, 2 min), Jani Korpi (2+0, 2 min), Sebastian Sjögren (2+7, 2 min) med backparet Johnny Hautaviita och Mats Backlund (3+2). Kenny Dahl, Ronny Dahl (1+0), Tony Granqvist (0+1) med backparet Johan Nordgren (1+0) och Peter Lassfolk (0+1).