Herrarna möter ToCo och Vikings i Kurikka

Den som petade ihop herrarnas matchprogram gjorde nog ett otroligt bra jobb, för inför de två sista turneringarna och de fyra sista omgångarna blir det en hel del spännande matcher. Saragoza, serietvåa med 4 poäng till godo på ISB-Ilmajoki II möter ToCo och Vikings i lördagens turnering i Kurikka. Otroligt nog möter ISB samma lag och det gäller då följaktligen att inte tappa mark gentemot ISB.

Något lätt motstånd är det inte frågan om, Top Corners från Vasa har ett par ordentliga avslutare i laget och spelar en kontringsinnebandy som är svår att bemästra, något som också inbördes mötena mellan ToCo och Saragoza 1-1 (3-8, 5-3) vittnar om. Vikings har bättrat på sitt spel vartefter säsongen gått och i derbymatcher kan det ju som bekant gå hur som helst. Klockan 15 på lördagen visslas ToCo-SC Saragoza matchen igång och två timmar senare är det derbydags.