Herrarna fortsatte med en vinst och en förlust

Gårdagens matcher i Ilmajokihallen bjöd på en målsnål vinst och en förlust i ett målkalas. HSU från Honkajoki fick se sig besegrade med 3-2 i dagens första match. Jarno Timonen gjorde en solid insats i målet och Henrik Hakala öppnade poängkontot med ett mål.

I dagens andra match studsade inte riktigt bollen Saragozas väg när KuKu från Kuortane kunde studsa in sju(!) mål från Saragozas målområde, till detta lyckades man också med två mål i numerärt underläge och saken var biff. Trots upphämtade underlägen till 6-6 och 7-7 lyckades Saragoza inte förvalta sina chanser. Matchens lirare hos motståndarna utan tvivel målvakten Mikko Välimäki som stod för närmare 50 räddningar, varav ett tiotal så kallade gamesavers.

Anthony Hannus lyckades bäst i målskyttet för Saragoza med sina 4 mål.

Serien fortsätter i Qmax Arena den 14.12.

Matchdagböcker, statistik och tabellen hittas som vanligt här.