Två förluster i Alavus

Efter en rätt välspelad första match kunde SC Saragozas herrar konstatera att Team Atria förblev obesegrade den här säsongen. Två individuella misstag visade sig avgörande och slutställningen skrevs därmed 3-4 till seinäjokilagets fördel. Saragozas mål gjordes av Backlund, Haapamäki (Riippi) och Hannus (Riippi).

I den andra matchen stod gamla rivalerna KuRy för motståndet. Kurikka lyckades också bäst i inledningen och drog upp en tvåmålsledning, Saragoza kvitterade densamma genom Riippi och Sundell (Backlund) men så lyckades KuRy igen dra ifrån med två mål. Saragoza kvitterade också den här tvåmålsledningen genom Riippi (Hannus) och Hannus (Haapamäki) och tog initiativet i matchen genom Haapamäki (Lassfolk). Kurikka gav sig inte, och med viss assistans från axeln Vistbacka-Koskela (dagens domare) och en 5+20 minuters utvisning på Riippi lyckades KuRy dra ifrån och vinna med 5-9.

Saragoza parkerar härmed stadigt på en 8 plats i tabellen.