Vinst och förlust för herrarna och en vinst och en oavgjord för damerna i Kristinahallen

I dagens första match möttes Saragozas herrar och Isojoen Urheilijat. Saragoza var det bättre laget och vann med övertygande 10-5. I målprotokollet antecknades Riippi (3+3), Hannus (3+0), Haapala (2+1), Haapamäki (3+0), Backlund (2+0) och Korpi (0+1).

I dagens andra match möttes Saragozas damer och SPV II. Seinäjokidamerna fick se sig besegrade med 3-1. För målfabrikationen svarade Iida Laine (2+0), Sarah Wikman (1+0), Kati Kohtakangas (0+1), Pia-Maria Pihlaja (0+1) och Tanja Selimaa (0+1).

Damerna fortsatte sin turnering med en ovanlig 0-0 match mot SB Vaasa 2.

I herrarnas sista match för dagen och hemmalagets andra match stod serieledarna Pallosuharit från Töysä för motståndet. Efter en verkligt jämn match lyckades PaSu vinna med 3-2. Saragozas mål gjordes av Haapamäki (1+1) och Haapala (1+0). Hedman räddade säkert i Saragozamålet.