Två förluster för herrarna i Kurikka

Seriens nästsista turnering var ingen riktig fullträff för kristinestadslaget. Precis som i den förra turneringen som spelades i Kurikka stod ISB-Ilmajoki 2 och SB Kauhajoki för motståndet. Inför turneringen var upplägget klart: Båda motståndarlagen kämpar om ett avancemang till division 3 medan Saragoza får rikta in sig på att säkra seriekontraktet. Lördagens turnering förändrade inte scenariot eftersom Saragoza förlorade båda sina matcher. Först for ISB-Ilmajoki 2 iväg med poängen efter en jämn historia, 3-5 (1-1, 2-3, 0-1) där Saragozas mål gjordes av Kim Hammarberg, 2 (det ena assisterat av Mikko Siltanen) och Eero Haapala (Mats Backlund). Förutom Hammarberg stod comebackande Kim Lindström i Saragozamålet stod för en solid insats.

I den andra matchen tog serieledande Kauhajoki kommandot direkt och trots att Saragoza stod för en ordentlig upphämtning var segern aldrig hotad. 7-12 skrevs slutsiffrorna efter periodsiffrorna 1-3, 0-2  och 6-7. Matchen blev en fysisk historia och såväl Risto Mänty som Mikko Siltanen fick syna domarnas röda kort efter var sin fullständigt onödig, odisciplinerad hämndaktion i samband med förlorade närkamper med provocerande Kauhajokispelare. Från utvisningsbänken vinner man som bekant inga matcher. Saragozas mål gjordes av Riippi 2, Haapamäki 2, Backlund, Lassfolk och Hammarberg.  

I den sista turneringen som spelas i Kuortane möts Saragoza och hemmalaget SC Rebels. Vinner SC Rebels sin första match mot PaSu där samtidigt som Saragoza inte tar poäng av SC Alavus gör Saragoza och Rebels upp om vem som eventuellt får ta klivet ner till division 5 i en direkt jumbofinal.