Damerna vann en och förlorade en i Nykarleby

Med ett kraftigt decimerat manskap åkte damerna iväg till Stjärnhallen i Nykarleby igår för att ta sig an serieledaren Jeppis FBC och hemmalaget Blue Fox II.

Första matchen för dagen blev precis så svår som man kunde vänta sig och Jeppis FBC kunde glida ifrån tidigt i matchen och vinna med hela 12-3.

Det största spänningsmomentet stod Jessicas knä för… Milla fick hoppa in i målet halvvägs in i matchen och gjorde det med den äran.

Till all lycka kunde Jessica vakta målet i dagens andra match, för flera bortfall hade laget nog inte kunnat ta.

Blue Fox inledde bäst och gick upp i en 0-2 ledning halvvägs in i den första perioden. Så småningom kom damerna in i matchen och när Satus och Päivis fina uppspel hittade en fri Pauliina var reduceringen ett faktum. Tre minuter senare slog Jessica H ett frislag till Linda som hittade krysset och matchen var kvitterad.

En minut senare slog Milla en liten boll fram till Pauliina som avancerade förbi sin försvarare och satte bollen bakom Blue Fox målvakten.

Resten av matchen blev det freda-eget-mål-innebandy som verkligen inte var någon fröjd för ögat, men två poäng med 8 utespelare är värt att fira.

Serien fortsätter 29.3 i Karleby.