Naisille tappio ja voitto Uudessakaarlepyyssä

Pienellä joukkueella liikkeellä olevalle naisjoukkueelle tuomisisa kaksi pistettä eilen pelatusta turnauksesta oli positiivinen suoritus. Empun ja Iidan ollessa sukellusreissulla, Anna-Kaisan, Sofian ja Marian posisaollessa ja Eveliinan yhden pelin turnaus tiesi peliaikaa mukana olleille. Ja kun vielä vastaan asettui sarjan paras joukkue – Jeppis FBC niin tulos oli jokseenkin odotettu 12-3 häviö. Maaleista vastasivat Päivi, Eveliina ja Pauliina.

Jännityksestä vastasi Jessican polvi, jonka vuoksi Milla joutui maalivahdiksi kesken ekan ottelun.

Onneksi Jessica pystyi pelaamaan toisen pelin, ja näin saatiin kahdeksan naista mukaan kotijoukkue Blue Foxia vastaan.

Foxit aloittivat hyvin ja siirtyivät heti ensimmäisessä erässä 0-2 johtoon. Toisen erän puolessavälissä naiset saivat juonesta kiinni ja Satun ja Päivin esityöstä Pauliina sai kaventaa yhteen kahteen. Vajaa kolme minuuttia myöhemmin Jessica H tarjoili Lindalle tekopaikan ja palloo löysi tiensä yläkulmaan, 2-2. Reilu minuutti tästä niin Pauliina kiidätti laitaa pitkin Blue Foxin puolustajasta karkuun ja sijoitti pallon maaliin.

Viimeiset kaksikymmentä minuuttia varjeltiin omaa maalia onnistuneesti ja näin kaksi pistettä mukaan Kristiinaan.

Sarjan päätösturnaus pelataan Kokkolassa 29.3.