Träningsturneringen i Jurva färdigspelad

Träningsturneringen i Jurva lockade inget stort deltagande från herrarnas sida, endast Jarno Timonen i målet, Kim Hammarberg och Marcus Östlingsson i försvaret och Nico Saarela, Peter Söderlund, Jani Korpi och Mats Backlund tog sig till Jurva.

Matcherna i sig gick helt hyfsat, först en förlust mot hemmalaget SB Jytky med 2-5 (Mats 2+0, Peter 0+2), sedan en överraskande klar 3-0 vinst över TeRi (Mats 1+2, Peter 1+0, Jani 1+0), sedan dagens bottennapp, 0-7 mot LSC. I dagens avslutande grundseriematch stod NJ III för motståndet och fick se sig besegrade med 5-2. (Jani 2+1, Mats 2+0, Kim 1+1, Marcus 0+1 och Nico 0+1)

I semifinalen, som spelades direkt efter matchen mot Jymy blev TeRi för svåra, 4-5 efter en bra insats. (Mats 2+1, Peter 1+1, Kim 0+2, Jani 1+0)