Harjoitusturnaus Jurvassa pelattu

Harjoitusturnaus ei houkutellut kovinkaan suurta osallistumista miesten joukkueesta. Ainoastaan Jarno Timonen maalissa, Kim Hammarberg ja Marcus Östlingsson puolustuksessa sekä hyökkääjät Nico Saaarela, Peter Söderlund, Jani Korpi ja Mats Backlund lähtivat sunnuntaiaamulla ajamaan.

Ottelut sujuivat ihan ok, ensin tappio kotijoukkue SB Jytkylle 2-5 (Mats 2+0, Peter 0+2), sen jälkeen todella yllättävä voitto TeRiltä (Mats 1+2, Peter 1+0, Jani 1+0), sen jälkeen päivän heikommaksi peliksi osoittautunut 0-7 tappio LSClle. Päivän viimeisessä runkosarjapelissä NJ III sai taipua 2-5 luvuin (Jani 2+1, Mats 2+0, Kim 1+1, Marcus 0+1 ja Nico 0+1).

Välierässä, heti Nurmo pelin jälkeen, TeRi osoitti oppineensa jotain ja vei tiukan ottelun 4-5 (Mats 2+1, Peter 1+1, Kim 0+2, Jani 1+0).