Damernas serie fortsätter med två matcher i Kauhajoki

Damerna får ta sitt pick och pack och åka till Kauhajoki för att försöka behålla serieledningen.

I den första matchen möter damerna SC Kokkola som övertygade i den första turneringen. I kvällens andra match står SB Vaasa för motståndet.

Inga lätta matcher väntar damerna som ändå får finna sig i att bära åtminstone litet av favorittrycket efter att ha vunnit b?da sina matcher i premiären. I fjol vann SC Kokkola det andra mötet med 4-2 och damerna det första med 0-2. Mot SB Vaasa gick det bättre ifjol och damerna lyckades vinna båda mötena.

Genom årens lopp har damerna mött SC Kokkola 4 gånger, två vinster och två förluster är saldot, målskillnaden positiv med 11-7. Motsvarande statistik för SB Vaasa är 7 möten, fyra vinster och tre förluster med en negativ målskillnad på 15-18.