Damerna vann en och förlorade en match i sin hemmaturnering

Damernas hemmaturnering bjöd på en stor besvikelse och en rejäl urladdning. Matcherna mot SB Vaasa har under årens lopp varit täta tillställningar, men det här blev nog någonting helt annat. Mötet mot Blue Fox blev en riktig målfest för hemmalaget som lyckades avsluta matchen redan i den 35 spelminuten.

Dagens första match, den mot serietrean SB Vaasa blev en konstig tillställning. SB Vaasa, med sitt decimerade manskap, kunde hela tiden spela på gränserna och tilläts dessutom av domarna göra detta. När hemmalaget inte kunde svara lyckades vasalaget rinna ifrån. Slutresultatet 0-5 inte helt enligt matchbilden.

Matchdagboken finns här.

Den andra matchen för dagen, blev sedan en ordentlig urladdning mot ett mycket decimerat Blue Fox II. Glädjande från den här matchen var att så gott som alla spelare lyckades öppna sitt poängkonto.

Matchdagboken finns här.

Serien fortsätter den 8.3.2015 i Kauhajoki där damerna möter SB Kauhajoki och PaSu. Tabellen, poängbörsen och de övriga resultaten och de kommande matcherna hittar du här.