Damerna vann båda – utan att släppa in några mål

Höstsäsongen kunde inte ha slutat på ett bättre sätt för damerna som vann båda sina matcher i Lochteå, dessutom utan att släppa in ett enda mål.

I dagens första match, mot Jalas från Jalasjärvi, var det nog ingen som förväntade sig annat än en vinst – och en sådan blev det också, trots att Jalas höll emot bra på den mycket smala planen.

Efter en klar dominans men med stora svårigheter att få skotten på mål blev det dock en klar 4-0 seger efter att Iida gjort tre mål och Nina ett.

Matchdagboken finns här.Efter matchen fick damerna chans att studera sin kommande motståndare PSB Lapua från Lappo närmare då de mötte FBC Remix. En match som FBC Remix vann rätt komfortabelt.

Matchen mot Lappolaget blev också den jämn, men med ett gjort mål per period kunde Saragozadamerna bärga vinsten. Målen av IidaLinda och Emppu.

Värt att notera är också Josefines insläppta mål/match-saldo: 0,83. Mindre än ett insläppt mål per match är en otrolig prestation och hela laget bör ges en stor eloge för det här.

Matchdagboken finns här.

Nu väntar ett välförtjänt jullov, och förhoppningsvis hinner de skadade och sjuka spelarna återhämta sig tills nästa turnering som spelas 10 januari.

Tabellen, resultaten och de kommande matcherna hittas som vanligt här.