En förlust och en vinst för herrarna i Vasa

Herrarna förlorade dagens första match mot Vikings med 3-6 men lyckades besegra FC Brändöpojkarna med 7-4 och därmed håller man samma avstånd till täten som inför turneringen. Intressant också att Sparta förlorade båda sina matcher medan Adonis vann sina, och därmed har vi en ny serieledare i zonen.

Laguppställningen i Vikingsmatchen såg ut på följande sätt: Jarno (0+1) i mål, Peter L, Kim (0+1) och Rasmus (1+0, 2 min). Anfallskedjor: Lassi, Peter S och Nico och Jani (1+0), Mats (0+1) och Mika (1+0).

Matchdagboken hittar du som vanligt här.

Till dagens andra match gjorde laget några små förändringar: Jarno fortsatte i målet, Peter L, Kim (0+1) och Rasse (0+1) fortsatte i försvaret medan Peter S (2+0), Mats (1+0) och Lassi (0+1) bildade en kedja och Jani (2+0), Mika (1+0) och Nico (1+2) bildade den andra.

Matchdagboken hittar du som vanligt här.

Nästa turnering spelas i samma hall, handelsläroverket i Vasa, redan nästa lördag. Då möter Saragoza Mousetrap och Royal Mela.