Samarbetsavtal mellan SC Saragoza och Stadium Team Sales

SC Saragoza och Stadium har nu i juni ingått ett ettårigt samarbetsavtal. Till det här samarbetsavtalet hör en uppdatering av föreningens speldräkter och förslag till dessa kan nu redan ses på Stadiums Team Sales sidor. Där är vi i gott sällskap, när man tittar på de andra föreningarna som gjort likadana samarbetsavtal. Vi har börjat bygga upp vår föreningsprofil, främst med Nike och SOC produkter, har du frågor om det här, ta kontakt.

Stadium Team Sales

Genom att klicka på bilden, eller den här länken, kommer du direkt till SC Saragozas Stadium Team Sales sida.

I praktiken innebär det här samarbetet att vi kommer att förnya damernas och herrarnas speldräkter, och att ge våra lag en möjlighet att skaffa den utrustning de behöver med föreningens logo och i föreningens färger. På juniorsidan testade vi det här i vintras och nu har vi officiellt ingått ett samarbetsavtal. Utöver det här kan alla privatpersoner som har ett Stadium medlemskort styra bonuspoäng (för inköp från Stadium) till föreningens olika lag. Du behöver bara logga in på Stadiums sidor och välja Tue Seuraasi (stöd din förening). Efter det här kan du ännu välja vilket lag du vill stöda.

Tue Seuraasi

Produktkatalogen på våra Team Sales sidor är i detta nu ganska täckande (med ett antal alternativa spelskjortor), men ännu inte fullständig. Vi kommer att utöka sortimentet under sommaren. Om du har frågor om det här, ta kontakt.