Stadium Team Sales och SC Saragoza förevisar tillsammans säsongens nya profilkläder

På Stadium jobbar vi efter en tydlig mission – att inspirera så många som möjligt till ett aktivt, roligt och hälsosamt liv. Föreningslivet är därför enormt viktigt för oss på Stadium.

Hand i hand med den missionen går det finska föreningslivet, som är en stark folkrörelse i samhället. Därför har vi i många år arbetat för Finlands föreningar, genom att erbjuda den bästa servicen, det bredaste sortimentet, den största bonusen och de bästa priserna.

Titta på priset.

Vi tror inte på individuellt satta rabatter. I vår värld är alla föreningar lika viktiga, oavsett storlek. Och genom att erbjuda tydliga Teampriser utan volymkrav gör vi livet lättare för alla. De tusentals ideellt arbetande ledarna i föreningslivet är för oss landets stora hjältar. En meningsfull fritid för våra ungdomar är ovärderlig. Därför pressar vi priserna så lågt vi bara kan.

Målsättningen för oss på Team Sales är att alla SC Saragozas medlemmar skall ha en möjlighet att skaffa nya kläder och ny utrustning på ett behändigt sätt. Och naturligtvis med föreningens logo och i föreningens färger!

SC Saragoza och Stadium har tillsammans tagit fram säsongens klubbprofil för hela föreningen och dess medlemmar.
En helhet som strävar efter att stärka föreningens identitet och gemenskap. I föreningens profilkläder hittar du de produkter som SC Saragoza har valt och aktuella priser och information om hur de här beställs.

Vi betjänar SC Saragoza lag på vår Team Sales avdelning och alla föreningens medlemmar i våra Stadium butiker. Genom det här samarbetet är alla SC Saragozas medlemmar, familjer och understödsmedlemmar berättigade till Stadium Medlemspriser i våra butiker. Alla har en möjlighet att stöda föreningen genom att styra bonusen som samlas för uppköpen just till det lag man vill stöda. SC Saragoza förtjänar därmed en bonus för alla inköp som görs på Stadium!

Hälsningar från ordföranden!

Med vår nya föreningsprofil vill vi stärka föreningens image och jag vet att samarbetet med Stadium kommer att hjälpa oss att bli en stiligare förening. Föreningsandan byggs inte bara på matcher och träningar, utan också utanför planen. Till det här hör också en gemensam klädsel för hela föreningen. Njut av SC Saragozas produktkatalog! Genom att kontakta Stadium (via Mats) får ni garanterat hjälp med införskaffningarna till just ditt lag.
Hälsningar,
Eero Haapala, ordförande SC Saragoza