Cup-äventyret gav mersmak

Tre matcher senare kan man bara konstatera att det inte blev något avancemang för herrarna, men absolut en positiv insats.

Dagens första match spelade SC Saragoza mot storfavoriterna Konnat, som med ett saldo på 31 vinster, 4 oavgjorda och 1 förlust och en målskillnad på 350-94 avancerat till trean från femman på två år.

Ett filmklipp från matchen finns här ovanför, och matchdagboken finns här.

I den andra matchen mötte Saragoza de gamla bekantingarna Adonis, som placerade sig på fjärde plats i sin zon i division 4 i fjol. Efter en rätt så svag insats av båda lagen var det ändå hemmalaget som tog hem segern och därmed också fick spela en tredje match för dagen.

En videosnutt från Adonismatchen finns här ovanför, och matchdagboken hittar du här.

Den tredje matchen blev en rätt ensidig tillställning, Jeppis FBC, som blev tvåa i samma zon i division fyra som Adonis ifjol, hade en klart bättre fysik och orkade pressa, medan hemmalagets spelare kände av de två inledande matcherna rätt ordentligt. Jeppis kunde dra upp en ledning med 2-3 mål som höll ända in i den sista perioden och när hemmalaget tröttnade och försökte pressa kunde Jeppis ännu kontra in ett par mål. Slutresultatet onödigt stora 8-3. Matchdagboken hittar du här och ett videoklipp från matchen här nedanför.

Stort tack till skadade Kim Hammarberg för film och editering.