Suomen Cup taival päättyi

Kolmen pelatun ottelun jälkeen voi vaan todeta että tällä kertaa ei päästy jatkoon. Silti, todella positiivinen turnaus.

Päivän ensimmäisessä ottelussa – ennakkosuosikkejä Konnia, jolla komea nousu suoraan kahdessa vuodessa vitosesta kolmoseen saldolla 31 voittoa, 4 tasapeliä ja 1 tappio, maalierokin murskaava 350-94 – kotijoukue joutui kun joutuikin taipumaan 2-5 lukemin.

Pieni videoklippi ottelusta löytyy tästä, ja ottelun pöytäkirja löytyy tästä.

Toisessa ottelussa vastaan tuli pari kautta sitten samassa lohkossa vääntänyt, nykyisin nelosta pelaava Adonis. Viime kaudella Adonis sijoittui komeasti neljänneksi nelosen lohkossaan, mutta tuli nyt aika pienellä ryhmällä pelaamaan. Heikkotasoisessa ottelussa kotijoukkue oli vähemmän huono ja onnistui viemään voiton 4-2 lukemin ja sai näin kunnian kohdata kaikkia joukkueita turnauksessa.

Yllä lyhyt klippi, ja ottelupöytäkirja löytyy tästä.

Kolmas ottelu oli aika lailla yhtä päätyä, vikkeläjalkainen Jeppis jaksoi painaa kun taas toista ottelua putkeen pelannut kotijoukke ei ihan enää jaksanut. Jeppis, joka karsi viime kaudella kolmoseen teki tarvittavat pari kolme maalia eteen toisessa erässä ja pääsi vielä kaunistelemaan lukemia lopussa. Turhan suurin lukemin loppunut ottelu päättyi 8-3 ja Jeppis Konnien kaveriksi jatkoon. Ottelun pöytäkirja löytyy tästä ja lyhyt klippi täältä alta.

Iso kiitos loukissa olevalle Kim Hammarbergille kuvauksesta ja editoinnista.