Juniorinfo för säsongen 2018-2019

All information on träningar, utrustning och föreningen i allmänhet hittas på www.scsaragoza.fi eller på www.facebook.com/scsaragoza.

Säsongsavgiften för en innebandyspelande junior är 50 €. Den här summan används rakt av till hallhyran för juniorverksamheten och den utrustning som används i och med juniorverksamheten. Vi säljer ingenting! Junioravgiften betalas in till konto: FI43 4730 7020 0090 92
Ange juniorens namn i meddelandefältet.

Eftersom SC Saragoza ingått ett avtal med Stadium finns det möjlighet att beställa träningsutrustning (träningsskjorta, shorts och strumpor samt skyddsglasögon) via föreningen. Skyddsglasögon rekommenderas varmt och har av innebandyförbundet klassats som obligatorisk utrustning för juniorer födda senare än år 2000.

Ett typiskt föreningspaket från Stadium kostar ungefär 50 € och i det ingår en träningsskjorta (röd, vit eller svart) med tryck, shorts (röda, vita eller svarta) samt strumpor (röda, vita eller svarta) och ett par skyddsglasögon. Eventuella beställningar görs via föreningen. Våra Teamsales sidor finns här. Beställningar görs gemensamt via föreningen (Mats).

För att undvika onödiga turer till Kristinahallen och därpå följande besvikelser ber vi er att kolla kalendern på hemsidan för den senaste informationen om träningsturerna. Eftersom det händer en hel del i Kristinahallen är kalendern på hemsidan alltid uppdaterad. Det lönar sig alltid att Kolla kalendern på söndagsmorgonen.

Vi kan också rekommendera att man registrerar sitt barn på suomisport.fi och löser in ett Klubbpass (5 €). I samband med detta kan man också ta en försäkring (6 €) som innehåller en vårdersättning upp till 15 000 € för plötsliga händelser. Beskrivning på sportskyddet finns här. Kom ihåg att välja SC SARAGOZA som förening.

Är det någonting du funderar över? Kontakta föreningen, kontaktuppgifter finns på hemsidan.