Junnuinfo kaudelle 2018-2019

Kaikki seuran tiedotteet harjoituksista, varusteista ja yleistiedotteet löytyvät kotisivuillamme www.scsaragoza.fi tai facebooksivuiltamme www.facebook.com/scsaragoza.

Salibandyä harrastavan juniorin kausimaksu on 50 €. Tämä summa käytetään kokonaisuudessaan kattamaan junioriharjoitusten salivuokria sekä pallot, liivit ja muut harjoitusvälineet mitä käytetään junioriharjoituksissa. Tällä summalla takaamme myös sen ettei myyntitöitä tule. Maksu maksetaan tilille: FI43 4730 7020 0090 92
Kirjoita juniorin nimi viestikenttään.

Koska SC Saragoza ja Stadium ovat solmineet yhteistyösopimuksen teillä on halutessanne mahdollisuus tilata harjoituskerraston (paita, shortsit ja sukat sekä suojalasit) seuran kautta. Suojalasit suositellaan lämpimästi ja ne ovatkin salibandyliiton peleissä pakollisia alle 17 vuotiaille junioreille.

Tyypillinen seurapaketti Stadiumin kautta tilattuna maksaa noin 50 € ja siihen sisältyy paita (pun, valk tai musta) painatuksineen, shortsit (pun, valk tai musta), sukat (pun, valk tai musta) ja suojalasit. Teamsales-sivuihin pääset tästä. Tilaukset tehdään seuran (Matsin) kautta.

Jotta vältätte turhia matkoja Kristiinahalliin niin tarkistakaa aina kalenterista viimeiset tiedot harjoitusvuoroista. Kristiinahallissa on kaikenlaista tapahtumaa ja kalenteri on aina päivitettynä. Kalenterihan löytyy kotisivuiltamme.

Voimme myös lämpimästi suositella lapselle kerhopassin (5 €) hankkimista suomisport.fi:n kautta. Samalla voi myös hankkia vakuutus (6 €) joka kattaa hoitokuluja aina 15 000 € jokaista äkillistä tapahtumaa kohti. Kuvaus löytyy tästä. Muista merkitä SC SARAGOZA seuraksi.

Kysyttävää? Ota yhteyttä!