Anmälningar tas emot till motionsinnebandyturneringen i Kristinestad i höst

SC Saragoza & Kristinestad/Idrott arrangerar en innebandyturnering i oktober-november. Två alternativa format finns för tillfället på planeringsbordet, antingen spelar vi som tidigare år med 4+mv på medelstor plan med 1 registrerad herrspelare åt gången på plan / lag (målvakten exkluderad) eller så med 3 spelare på liten plan utan målvakter och med små mål (typ gatubandy) i två olika klasser, en med obegränsat antal registrerade spelare och en med max en registrerad spelare på plan.

Meddela gärna vid anmälan vilken typ av format som föredras.

Anmälningsformulär

Anmälan är bindande och renderar en 30 € deltagaravgift som skall betalas före den första matchen, antingen kontant eller till SC Saragozas konto FI43 4730 7020 0090 92. Ange SCS Open + lagets namn i meddelandet.

En kommentar

  1. Hittills har B.R.Oilers, Itäpuolen Erikoiset, Old Steel Gym, SB Hirvet Metsä Board och Kärpäset anmält sig!

Lämna ett svar