Juniorernas innebandyklubbar börjar söndagen 29.09.2019

På söndagen börjar de äntligen – juniorinnebandyklubbarna! I år har vi reserverat en tretimmarsperiod på söndagar och i den klämmer vi in 3 olika pass baserat på antalet förhandsanmälningar vi fick ta emot. Tack för det!

Först ut – eller mera exakt klockan 13-14 – är F- och G-juniorerna. F-juniorerna består i år av barn födda 2011-2012 (både flickor och pojkar) medan G-juniorerna tar emot alla som är födda 2013 och senare.

Direkt efter – kl 14-15 – är det dags för E-juniorerna. E-juniorerna består av barn födda 2009-2010.

Sist ut är C- och D-juniorerna. D-juniorerna består i huvudsak av 2007-2008 födda medan C-juniorerna består av 2005-2006 födda. Också äldre juniorer är välkomna med på detta pass.

Är det någon som vill byta grupp, antingen baserat på syskon eller kompisar kan det alltid diskuteras.

Gemensamt för alla juniorer är att vi kräver att alla – i enlighet med innebandyförbundets regler – använder skyddsglasögon på träningarna. Annan utrustning som behövs är inneskor, shorts, t-skjorta och naturligtvis en klubba.

För att finansiera hallturerna bär vi upp en terminsavgift på 25 € eller 50 € för hela säsongen av varje deltagande barn. Vi säljer inga produkter, ordnar inga talkon. Den här avgiften täcker hallhyror och bollar samt träningsvästar. Håll koll på kalendern på scsaragoza.fi, eftersom det är en hel del evenemang som krockar med söndagsturerna kommer en del av dem att falla bort. Kalendern är alltid uppdaterad!

Välkomna med i verksamheten!

Länk till anmälningsformuläret finns här: https://scsaragoza.fi/2019/09/04/anmalan-till-juniorinnebandyn/

En kommentar

Lämna ett svar