Innebandy för flickor – och bara för flickor

Söndagen den 2.2.2020 kl 15:00-16:00 provar vi en helt egen träningstur – bara för flickor! Men samtidigt är flickor i precis alla åldrar välkomna. Vid behov delar vi upp salen i delar. Om du alltid har haft lust att testa innebandy – men inte riktigt vågat dig med – nu har du chansen!

Vad behöver du? Inneskor, shorts och t-skjorta + vattenflaska. Har du egen klubba och skyddsglasögon så ta naturligtvis med dem också. Kristinahallen söndagen 2.2.2020 kl 15:00-16:00!

Flickor är naturligtvis ALLTID precis lika välkomna med på våra träningsturer som pojkarna, men på grund av antalet deltagare har vi hittills oftast varit tvungna att blanda våra grupper och träna gemensamt. Nu provar vi vilket intresset är och öppnar spelet med en enskild tur, bara för att ge alla som någon gång funderat chansen att testa!

Välkommen!