Tyttösäbä – salibandyä tytöille – ja ainoastaan tytöille!

Sunnuntaina 2.2.2020 klo 15:00-16:00 kokeilemme uuden harjoitusvuoron – ainoastaan tytöille! Samanaikaisesti kuitenkin avoinna kaikenikäisille tytöille. Tarvittaessa jaamme salin osiin. Mikäli olet aina halunnut kokeilla salibandyä – mutta et ole jostain syystä uskaltautunut mukaan – nyt on mahdollisuus kokeiluun!

Kristiinahallissa, sunnuntaina 2.2.2020 klo 15:00-16:00. Mitä tarvitset? Sisäpelikengät, sortsit, t-paidan sekä juomapullon. Jos on, niin oma maila ja suojalasit mukaan!

Tytöt ovat luonnollisesti AINA tervetulleita mukaan toimintaan, mutta vähäisen kiinnostuksen takia olemme yleensä turvautuneet sekaryhmiin. Nyt sunnuntaina kokeilemme kuitenkin – saisimmeko vakituisen vuoron tytöille aikaiseksi tulevaisuudessa. Tervetuloa mukaan!