Visa ditt stöd för SC Saragoza på tisdag 31.03.2020 #seurasydän #seurapaitapäiväkotona

Idrottsföreningarnas absolut största styrka är gemenskapen – och nu behövs det mer gemenskap än någonsin. Nu när vi inte fysiskt kan samlas och vara nära varandra, vill vi lyfta fram gemenskapen och skapa nya sätt att visa sin tillhörighet. Gräv fram ett plagg med föreningens logo på och ta en bild, posta den på sociala medier och tagga föreningen i den. Ge den också hashtaggarna #seurasydän och #seurapaitapäiväkotona

En kort lista på vad du ska göra på tisdag:

  1. Gräv fram din kära förenings spelskjorta ur gömmorna och ta på den tisdagen den 31.3.2020.
  2. Ta en bild och posta den på sociala medier med hashtaggarna #seurapaitapäiväkotona och #seurasydän
  3. Du kan också berätta varför just den här föreningen är viktig för dig!