Vecka två – med avbruten verksamhet

Som ni säkert kommer ihåg avbröts både damernas och herrarnas serier med två matcher kvar av säsongerna. För herrarnas del fanns det ju ingenting annat än äran att spela för, medan damerna åtminstone teoretiskt hade chanser till vadsomhelst. Från förbundets sida har inget annat än att serierna avbrutits meddelats. Mera information kommer i slutet av mars.

Anmälningen till serierna borde komma igång i maj som vanligt. Innebandyförbundet meddelar om möjliga avvikande tidtabeller senare.

Från stadens sida är Kristinahallen stängd tills vidare. Dethär hindrar ju oss inte från att träna saker som ändå skulle höra till grundkonditionsperioden, det vill säga styrka, snabbhet, snabbhetsuthållighet och uthållighet. Var och en är säkert kapabel att hitta sin egen nivå och träning, men om man vill dela med sig av vad man gör och hur man gör det så är det bara att använda sociala medier – tagga gärna föreningen i postningarna.

C-juniorernas cupdeltagande i Nurmo lär inhiberas, mera info om det närmare.

Så fort Kristinahallen öppnar kör vi igång med träningarna, håll ögonen på kalendern och nimenhuuto. Tvätta händerna och ut och spring i naturen!