Nu kan du betala alla föreningens avgifter via Suomisport


För att underlätta administrationen av föreningen flyttar vi nu över föreningens existerande medlemsregister till SuomiSport. För att vi samtidigt skall kunna städa upp i registret kommer vi nu att be om lite hjälp från er sida och det här kräver lite aktivitet av er som medlemmar, föräldrar och spelare.

Ni hittar två länkar här under – en för att bli medlem, och en för att gå med i en grupp. Att vara medlem är inte obligatoriskt för att delta i verksamheten, men uppmuntras naturligtvis.

Här finns också instruktionsvideo (på finska) om hur du blir medlem och hur du går med i en grupp.

SuomiSport, där du också köper licenser och försäkringar, kommer också att användas för faktureringen av föreningens medlemsavgift (20 € / år) och för säsongsavgifterna (100 € för seniorlag, 50 € för juniorlag). Genom att vi använder oss av SuomiSport och Svea/Maksuturva kan vi garantera säkerheten i överföringarna och att processen är så smidig som möjligt. För tillfället stöder SuomiSport och Svea överföringar från nästan alla banker.

För att göra det så smidigt så möjligt för alla har vi nu aktiverat betalning av medlemskapsavgifter och säsongsavgifter till SC Saragoza via Suomisport. Logga in som vanligt – precis som när du ska lösa ut licensen, men välj Medlemskap.

Efter att du valt Medlemskap får du ännu frågan om du vill bli medlem eller om ditt barn skall bli medlem i föreningen. Om du aldrig löst licens eller försäkringar för ditt barn via Suomisport är det det tredje alternativet som gäller.

Efter att jag valt mig själv i det här fallet får jag frågan om vilken förening jag vill ansluta mig till. Skriv in SC SARAGOZA i sökrutan.

När du valt förening ser du vilka produkter som finns tillgängliga.

När du valt produkt kommer du vidare till betalningssidan.

Scrolla vidare tills du hittar den betalningsmetod som passar dig.

Kom ihåg att kryssa i samtyckesrutorna, bekanta dig gärna också med registerbeskrivningen och stadgarna. Klicka på Låt oss gå vidare till betalning för att fullfölja betalningen.