Nyt voit maksaa kaikki seuran maksut Suomisportin kautta

Seuran hallinnon helpottamiseksi ollaan nyt siirtämässä seuran jäsenrekisteriä SuomiSporttiin. Jotta me saadaan jäsenrekisterimme ajan tasalle pyydämme teiltä nyt että käytte jäseninä, vanhempina ja pelaajina aktiivisesti rekisteröitymässä palveluun.

Täällä alla löydätte kaksi linkkiä – josta ensimmäisen kautta liitytte seuran jäseneksi ja toisen kautta liitytte ryhmään. Seuran toiminnassa mukana olo ei vaadi jäsenyyttä, mutta suosittelemme tätä tietenkin kaikille.

SuomiSport, josta ostetaan myös pelaajalisenssit ja vakuutukset, käytetään tästä lähtien myös seuran jäsen- ja kausimaksujen hallintaan. Seuran vuosittainen jäsenmaksu (20 €) ja joukkueiden kausimaksut (aikuiset 100 €, juniorit 50 €) laskutetaan marraskuusta lähtien SuomiSportin kautta. Tämän palvelun hyödyntäminen varmistaa että maksuliikenne on turvallinen ja perinteisten pankkisiirtojen lisäksi pystymme nyt myös tarjoamaan korttimaksua tai mobilepayllä maksaminen.

Jotta jäsenmaksu ja kausimaksuprosessi olisi kaikille joustava ja helppo olemme nyt aktivoineet SC Saragozan jäsenmaksu ja joukkueiden kausimaksumahdollisuudet Suomisportin kautta. Kirjaudu aivan samalla tavalla kun olet ostamassa lisenssin, mutta valitse Jäsenyys.

Sen jälkeen kun olet valinnut Jäseneksi seuraan? valitset kenelle – itsellesi tai lapsellesi – haluat ostaa jäsenyyden. Mikäli et ole aikaisemmin lunastanut lisenssiä Suomisportin kautta – valitset luonnollisesti viimeisen vaihtoehdon.

Tällä kertaa valitsen lapseni ja tämä tuo minut seuraavalle sivulle. Kysymykseen Mihin seuraan haluat liittyä? vastaat luonnollisesti SC SARAGOZA.

Kun olet löytänyt seuran ja valinnut sen, näet mitkä tuotteet ovat ostettavissa.

Kun olet valinnut haluamasi tuote, sinut ohjataan maksusivulle.

Scrollaa alaspäin kunnes löydät sinulle sopivin maksumenetelmä.

Muista hyväksyä, tutustu rekisteriselosteeseen ja lue seuran säännöt. Klikkaa Jatketaan maksamaan ja suorita maksu haluamallasi tavalla.