Intressant helg väntar

Såväl SC Saragozas herrar som damer är i farten igen på söndagen då damerna åker till Karleby för att testa den nyaste spelplanen i distriktet och herrarna åker till Ilmajoki för att brottas…

Hårt motstånd väntar herrarna som ligger på ett delikat läge i tabellen med sex matcher kvar av säsongen. Med en fyra poängsledning ner till serietrean ISB-Ilmajoki II och KuRy och fem poäng till Jalas, seriefemman är det rätt jämnt. Skulle Saragoza och ISB sluta säsongen på samma poäng är det fördel Saragoza, eftersom inbördes mötena är 2-1 till Kristinestadslaget. Mot KuRy står det en vinst och en oavgjord och mot Jalas 1-1 i vinster. I matcherna på söndagen möter alltså Saragoza både seriefyran KuRy och seriefemman Jalas och vinster i dessa matcher skulle åtminstone få coachen att andas ut en smula inför säsongsavslutningen.

Damerna får njuta av bussresan till Karleby och spela avslappnat eftersom man i praktiken varken kan stiga eller falla längre. Säsongen tar också slut rekordtidigt i och med att damerna spelar sina sista matcher nästa veckoslut.