Tärkeä viikonloppu edessä

Sekä SC Saragozan naiset että miehet ovat taas tulessa sunnuntaina, naiset testaavat Kokkolan ylpeyden – Hollihaan liikuntahallin ja miehet käyvät Ilmajoella painimassa.

Miesten tilanne on ennen kolme viimeistä turnausta herkullinen, sarjakakkosena neljän pisteen turvin ennen ISB-Ilmajoki II ja KuRyä. Jalas on viiden pisteen päässä viidentenä. Tiukat pelit on kuitenkin luvassa, koska Saragoza kohtaa juuri edellämainitut Kurikan Ryhti ja Jalasjärven Jalas sunnuntai-iltapäivällä. ISBtä vastaan on pelattu kaikki kauden kolme koitosta ja kun Saragoza voitti niistä kaksi ja Ilmajoki yhden niin tasapistetilanteessa Saragoza sijoittuu ISBn edelle. Tilanne on kutkuttava, Kurikkaa ollaan voitettu kerran ja pelattu kerran tasan ja Jalaksen kanssa ovat voitot 1-1.

Naiset ovat käytännössä varmistaneet sarjapaikkansa ja kun asiaa ylöspäinkään ei ole, he voivat nauttia bussimatkasta ja pelata vapautuneesti loppukautensa joka päättyy ennätysaikaisesti eli helmikuun puolenväliin.