Dyster turnering för herrarna i Jurva

Samma visa igen. Inga nya poäng för herrarna från Jurva. Inga riktiga höjdpunkter spelmässigt heller trots att det åtminstone inte den här gången heller föll på frånvaron. Laguppställningen i matchen mot SB Jytky: Emilio Lassfolk i mål, Johan Nordgren och Marcus Östlingsson (0+1) backpar, Kim Hammarberg och Peter Lassfolk (2 min) backpar. Två centrar: Mats Backlund (2+0) och Henrik Hakala. Tre ytterpar: Jani Korpi och Thony Granqvist (0+1), Patrick Sundén och Lassi Lähdesmäki samt Rasmus Pihlaja (1+0) och Robin Nygren.

Matchdagboken finns här.

Dagens andra match bjöd på en riktig vändning, tyvärr var det ISB III som stod för den. Laguppställningen här: Jarno Timonen i mål, Johan Nordgren och Peter Lassfolk (0+1) backpar, Kim Hammarberg och Marcus Östlingsson (1+0) backpar. Samma två centrar: Mats Backlund (1+1) och Henrik Hakala. Ytterparen också de oförändrade: Jani Korpi (1+0, 2 min) och Thony Granqvist (1+0). Rasmus Pihlaja (0+1) och Robin Nygren samt Patrick Sundén (0+1) och Lassi Lähdesmäki.

Matchdagboken finns här.

Serietabellen, poängbörsen och matchprogrammet hittas som vanligt här. Nästa turnering spelas den 7.2.2015 i Kurikka. Där möter SCS igen ISB III och HSU.