Miehille murheellinen turnaus Jurvassa

Samoilla vanhoilla lauseilla voitaisiin jatkaa… Jurvan turnaus ei lihottanut miesten pistepottia. Eikä oikein pelillisestikään voida puhua hyvästä turnauksesta. Ainoa positiivinen asia tässä on se että vaikka poissaoloja oli aika paljon, niin silti saatiin tarpeeksi porukkaa liikkeelle. Kokoonpano SB Jytky-tappiossa: Emilio Lassfolk maalissa, Johan Nordgren ja Marcus Östlingsson (0+1) pakkiparina, Kim Hammarberg ja Peter Lassfolk (2 min) pakkiparina. Kahdella keskarilla mentiin: Mats Backlund (2+0) ja Henrik Hakala. Laituriparit: Jani Korpi ja Thony Granqvist (0+1), Patrick Sundén ja Lassi Lähdesmäki sekä Rasmus Pihlaja (1+0) ja Robin Nygren.

Ottelupöytäkirja löytyy tästä.

Päivän toinen ottelu tarjosi aika käännös, valitettavasti vain ISB III toimesta. Kokoonpano: Jarno Timonen maalissa, Johan Nordgren ja Peter Lassfolk (0+1) pakkiparina, Kim Hammarberg ja Marcus Östlingsson (1+0) pakkeina. Samoilla keskareilla/laituripareilla mentiin: Mats Backlund (1+1) ja Henrik Hakala. Jani Korpi (1+0, 2 min) ja Thony Granqvist (1+0). Rasmus Pihlaja (0+1) ja Robin Nygren sekä Patrick Sundén (0+1) ja Lassi Lähdesmäki.

Ottelupöytäkirja löytyy tästä.

Sarjataulukko, pistepörssi ja otteluohjelma löytyy täältä. Seuraava turnaus pelataan lauantaina 7.2.2015 Kurikan Monnarilla missä vastassa taas ISB III ja HSU.