Två vinster i Nykarleby för damerna

Damerna reste till Nykarleby med en rätt tunn trupp för att ta sig an dagens trematchersutmaning. Lägg till detta att Iida Laine satte sig i målet och att tre av de tio spelarna kom med i verksamheten i veckan. Rätt spännande upplägg…

Mötet med FBC Remix blev precis som de tidigare den här säsongen mycket jämnt. Laguppställningen broderades ihop i bussen på väg till Nykarleby och de mycket nykomponerade kedjorna bestod av: Susanne Öström (0+2), Cecilia Granlund, Pauliina Mäkelä (2+0, 2 min) med backarna Satu Dahlgren och Kati Kohtakangas samt Wilma Lassfolk, Emilia Heikinmäki, Nina Sydholm med backparet Jessica Hietikko och Linda Dahlmars. Målvakt febersjuka Iida Laine.

Matchdagboken finns här.

I dagens andra match mötte damerna tabelljumbon Blue Fox II och i den här matchen kom debutanterna redan bättre in i spelet.

Laguppställningen behölls som tidigare: Susanne Öström (0+1), Cecilia Granlund (1+0), Pauliina Mäkelä (1+0) och backarna Satu Dahlgren och Kati Kohtakangas (0+1) samt Wilma Lassfolk (1+1), Emilia Heikinmäki (3+1), Nina Sydholm (0+1) med backparet Jessica Hietikko (0+1) och Linda Dahlmars. I målet ännu också glödheta Iida Laine som höll nollan i den här matchen.

Matchdagboken finns här.

I den tredje matchen för dagen mötte damerna Nibacos II som mycket lämpligt gjorde sin första match för dagen. Trots det här gjorde damerna precis det som behövdes på planen.

Kedjorna fortsatte oförändrade: Susanne Öström (0+2), Cecilia Granlund (1+0), Pauliina Mäkelä (1+0) med backarna Satu Dahlgren och Kati Kohtakangas samt Wilma Lassfolk, Emilia Heikinmäki, Nina Sydholm med backarna Jessica Hietikko (1+0) och Linda Dahlmars. Iida Laine fortsatte i målet.

Matchdagboken finns här.

Tabellen, poängbörsen och matchprogrammet finns här. Nästa turnering spelas på lördagen den 14.2.2015 hemma i Kristinahallen.