Kaksi voittoa naisille Uudestakaarlepyystä

Naiset matkasivat pienellä kokoonpanolla Uuteenkaarlepyyhyn jossa päivän ohjelmassa oli kolmen ottelun urakka. Tähän soppaan kun vielä lisää sen että Iida Laine istahti maaliin ja kolme kymmenestä kenttäpelaajasta tuli viikolla mukaan joukkueeseen niin ainekset olivat melkoiset.

FBC Remixin kohtaaminen oli kuten aikaisemmatkin tällä kaudella todella tasainen. Kokoonpano parsittiin linja-autossa kasaan ja ketjuiksi muodostuivat Susanne Öström (0+2), Cecilia Granlund, Pauliina Mäkelä (2+0, 2 min) pakkeina Satu Dahlgren ja Kati Kohtakangas sekä Wilma Lassfolk, Emilia Heikinmäki, Nina Sydholm pakkeina Jessica Hietikko ja Linda Dahlmars. Maalissa siis kuumeileva Iida Laine.

Ottelupöytäkirja löytyy tästä.

Päivän toisessa ottelussa kohdattiin sarjan tyvipäätä edustava Blue Fox II ja tähän otteluun tulokkaat pääsivät paremmin mukaan.

Kokoonpanoa ei rukattu, vaan jatkettiin samoilla koostumuksilla: Susanne Öström (0+1), Cecilia Granlund (1+0), Pauliina Mäkelä (1+0) pakkeina Satu Dahlgren ja Kati Kohtakangas (0+1) sekä Wilma Lassfolk (1+1), Emilia Heikinmäki (3+1), Nina Sydholm (0+1) pakkeina Jessica Hietikko (0+1) ja Linda Dahlmars. Maalissa edelleen tulikuuma Iida Laine joka tässä ottelussa piti maalinsa puhtaana.

Ottelupöytäkirja löytyy tästä.

Päivän kolmannessa ottelussa vastaan asettui Nibacos II joka sopivasti pelasi tuoreena joukkueena päivän ensimmäisen pelinsä. Tästä huolimatta naiset jatkoivat hyvää peliä ja tekivät juuri sen mitä kentällä tarvitsi. Inlägg av SC Saragoza.

Kokoonpano edelleen samana: Susanne Öström (0+2), Cecilia Granlund (1+0), Pauliina Mäkelä (1+0) pakkeina Satu Dahlgren ja Kati Kohtakangas sekä Wilma Lassfolk, Emilia Heikinmäki, Nina Sydholm pakkeina Jessica Hietikko (1+0) ja Linda Dahlmars. Maalissa Iida Laine.

Ottelupöytäkirja löytyy tästä.

Sarjataulukko, pistepörssi ja otteluohjelma löytyy täältä. Seuraava turnaus pelataan lauantaina 14.2.2015 kotona Kristiinahallissa.