Stadium Team Sales ja SC Saragoza esittelevät yhdessä kauden uuden seuramalliston

Stadiumilla työskentelemme määrätietoisesti missiomme toteuttamiseksi; Haluamme inspiroida ihmisiä aktiiviseen ja tervelliseen elämään!
Tavoitteemme Team Sales osastolla on että kaikki SC Saragozan jäsenet voivat hankkia uusia vaatteita ja varusteita mahdollisimman helposti ja vaivattomasti. Ja tietysti seuran omissa väreissä!

SC Saragoza ja Stadium ovat yhdessä sunnitelleet seuramalliston koko seuralle ja sen jäsenille.
Kokonaisuus jonka tarkoituksena on vahvistaa seuran identiteettiä ja yhtenäisyyttä. Seuramallistosta löydät ne tuotteet jotka SC Saragoza on valinnut mallistoonsa ja tietysti ajankohtaiset tuotehinnat ja tilausohjeet.

Palvelemme SC Saragozan joukkueita Team Sales osastollamme ja kaikkea seuran jäseniä Stadium myymälöissämme. Yhteistyön kautta kaikki SC Saragozan jäsenet, perheet ja tukijat ovat oikeutettuja Stadium Jäsenhintoihin myymälöissämme. Kaikilla on mahdollisuus tukea seuraa ohjaamalla Stadium-ostoksista kertyneet bonukset seuran hyväksi. SC Saragoza ansaitsee näin bonusta kaikista Stadium-ostoksista!

Terveiset puheenjohtajalta!

Uuden seuramallistomme avulla haluamme vahvistaa seuran imagoa ja tiedän että yhteistyö Stadiumin kanssa auttaa meitä saavuttamaan yhtenäisen ja tyylikkään seuran. Seurahenkeä ei rakenneta ainoastaan otteluissa ja harjoituksissa, vaan myös kentän ulkopuolella. Tähän liittyy olennaisena osana myös seuramme yhtenäinen ulkoasu. Nauttikaa SC Saragozan tuote-esittelystä! Ottamalla yhteyttä Stadiumiin (Matsin kautta) saatte varmasti apua joukkueen varusteasioissa.
Terveisin,
Eero Haapala, puheenjohtaja SC Saragoza