C-juniorerna och damerna möttes i en träningsmatch i Kristinahallen

C2-juniorerna. Övre raden från vänster: Sami Vesala, Matias Peltoniemi, Mika Nordman, Rasmus Lähteenmäki, Jan-Viking Malinen, Aron Norrgård, Niko Widberg, Jere Alén, Olli Rantamäki. Nedre raden från vänster: Elias Ådjers, Joonatan Öström, Kaapo Pihlaja, Felix Thomasfolk, Liam Thomasfolk, Otto Flenmark, William Dahlgren.

C-juniorerna mötte damerna i sin första träningsmatch någonsin. Slutresultat 7-1 till damerna efter periodsiffrorna 5-0, 1-0 och 1-1. Damerna spelade klokt och kunde dra upp en ointaglig ledning i första perioden och kunde sedan säkra segern. Tack till alla deltagande och ett speciellt tack också till Jesse Hietikko som hoppade in som målvakt för damerna.

Målskyttar:
1-0 Emilia Heikinmäki (Linda Dahlmars)
2-0 Emmie Dahlgren
2 min Jere (för många spelare på planen)
3-0 Nea Backlund (Emilia Heikinmäki)
4-0 Sofia Mara (Malin Enroth)
5-0 Emmie Dahlgren (Malin Enroth)
6-0 Emmie Dahlgren (Päivi Aittamäki)
7-0 Emilia Heikinmäki (Nea Backlund)
7-1 Mika Nordman (William Dahlgren)

Nästa planerade träningsmatch för C2-juniorerna spelas förhoppningsvis mot Närpes.

Foto: Susanne Öström