C-juniorit ja naiset kohtasivat Kristiinahallissa

C2-juniorit. Ylärivi vasemmalta: Sami Vesala, Matias Peltoniemi, Mika Nordman, Rasmus Lähteenmäki, Jan-Viking Malinen, Aron Norrgård, Niko Widberg, Jere Alén, Olli Rantamäki. Alarivi vasemmalta: Elias Ådjers, Joonatan Öström, Kaapo Pihlaja, Felix Thomasfolk, Liam Thomasfolk, Otto Flenmark, William Dahlgren.

Tänä syksynä kasattu C2-juniorijoukkue kohtasivat enismmäisessä harjoitusottelussaan naisia. Lopputulos naisille 7-1 erin 5-0, 1-0 ja 1-1. Naiset pelasivat pienellä ryhmällä fiksusti ja pystyivät varmistamaan ensimmäisessä erässä hankkimansa johtoa vaikka poikien peli parani erä erältä. Kiitos kaikille osallistuneille ja erityiskiitos Jesse Hietikolle joka tuurasi naisten maalivahtina.

Maalintekijät:
1-0 Emilia Heikinmäki (Linda Dahlmars)
2-0 Emmie Dahlgren
2 min Jere Alén (liian monta pelaajaa kentällä)
3-0 Nea Backlund (Emilia Heikinmäki)
4-0 Sofia Mara (Malin Enroth)
5-0 Emmie Dahlgren (Malin Enroth)
6-0 Emmie Dahlgren (Päivi Aittamäki)
7-0 Emilia Heikinmäki (Nea Backlund)
7-1 Mika Nordman (William Dahlgren)

Seuraava C2-junnujen harjoitusottelu pelataan toivottavasti Närpiötä vastaaan.

Kuva: Susanne Öström