Toinen viikko toiminnan keskeyttämisen jälkeen

Kuten muistatte sekä naisten että miesten sarjat keskeytettiin kun jäljellä olisi ollut kaksi peliä kummallakin joukkueella. Miesten osalta näillä peleillä on lähinnä kosmeettinen merkitys, mutta naisillahan oli ainakin teoriassa mahdollisuudet vaikka mihin. Liiton puolesta ei ole vielä muuta tietoa. Lisätietoa mahdollisista nousuista ja tippumisista pitäisi tulla maaliskuun loppuun mennessä.

Sarjaan ilmoittautumiset pitäisi pyöriä kuten tavallisesti, eli toukokuussa alkaa ilmoittautumiset. Liitto ilmoittaa mahdollisista aikataulumuutoksista myöhemmin.

Kaupungin puolelta Kristiinahalli on ja pysyy suljettuna toistaiseksi. Tätähän ei estä meidät harjoittelemasta asioita jotka linkittyvät vahvasti peruskuntokauteen, eli voimaa, nopeutta, nopeuskestävyyttä ja kestävyyttä. Jokainen pystyy varmasti huolehtimaan lähipiirissään huolehtimaan säännöllisestä liikkumisesta, mutta jos haluaa jakaa tekemisiään ja kysyä vinkkejä niin suosittelemme somen käyttöä – seuraa saa tägätä ja mainita postauksissa.

C-junioreiden osallistuminen cuppiin keväällä taitaa jäädä haaveeksi. Lisää infoa siitä lähempänä.

Heti kun Kristiinahallia avataan jatkamme harjoituksia, pitäkää kalenteria ja nimenhuutoa silmällä. Pestään kädet ja juostaan ulkona!