Juniorernas innebandyträningar fortsätter i morgon lördag (14.11.2020)

I morgon kör vi vidare med juniorernas innebandyklubbar. Här hittar du ännu lite information om juniorernas träningar och hur du anmäler dig om du inte hann med förra lördagen. Ännu ryms man med! Är man osäker på om man är i rätt grupp – eller om man vill byta både upp- eller ner – ta kontakt med Mats!

Före man kommer till träningarna bör man – före varje träningspass – fylla i formuläret för kontrollista för idrottsverksamhet.

Här hittar du förra veckans inlägg om träningsturerna och information om betalningsmöjligheterna för föreningens avgifter:

G-juniorerna (2013-födda och yngre)

G-juniorernas egen sida hittar du här, på den sidan hittar du länkar till lagets respektiva nimenhuuto-grupp och WhatsApp-grupp och en lista på kommande träningsturer:

G-juniorerna

F-juniorerna (2011-2012 födda)

F-juniorernas egen sida hittar du här, på den sidan hittar du länkar till lagets respektiva nimenhuuto-grupp och WhatsApp-grupp och en lista på kommande träningsturer:

F-juniorerna

E-juniorerna (2009-2010 födda)

E-juniorernas egen sida hittar du här, på den sidan hittar du länkar till lagets respektiva nimenhuuto-grupp och WhatsApp-grupp och en lista på kommande träningsturer:

E-juniorerna

På kalender-sidan hittar du alla föreningens träningspass och behöver du kontaktuppgifter finns de naturligtvis på kontakt-sidan: