Föreningens medlemsregister och gruppregister förnyas

För att underlätta administrationen av föreningen flyttar vi nu över föreningens existerande medlemsregister till SuomiSport. För att vi samtidigt skall kunna städa upp i registret kommer vi nu att be om lite hjälp från er sida och det här kräver lite aktivitet av er som medlemmar, föräldrar och spelare.

Ni hittar två länkar här under – en för att bli medlem, och en för att gå med i en grupp. Att vara medlem är inte obligatoriskt för att delta i verksamheten, men uppmuntras naturligtvis.

Här finns också instruktionsvideo (på finska) om hur du blir medlem och hur du går med i en grupp.

SuomiSport, där du också köper licenser och försäkringar, kommer också att användas för faktureringen av föreningens medlemsavgift (20 € / år) och för säsongsavgifterna (100 € för seniorlag, 50 € för juniorlag). Genom att vi använder oss av SuomiSport och Svea/Maksuturva kan vi garantera säkerheten i överföringarna och att processen är så smidig som möjligt. För tillfället stöder SuomiSport och Svea överföringar från nästan alla banker.

Utöver medlemsregistret, som också innehåller administration av de olika grupperna, använder vi naturligtvis fortsättningsvis Nimenhuuto för anmälning till de olika evenemangen och WhatsApp för den lagspecifika snabbkommunikationen.

Dessutom hittar du föreningens kläder på Stadiums Teamsales-sidor. Kollektionen uppdateras i början av december. Gå gärna in och stöd föreningen på Stadiums sidor.

För att ytterligare klargöra det här:

scsaragoza.fi

föreningens officiella informationskanal. All information finns här.

SuomiSport innehåller föreningens medlemsregister och via SuomiSport kan man från och med november också betala föreningens medlemsavgifter och säsongsavgifter. Används också för gruppförsäkringar för juniorklubbarna och för spelarlicenser och försäkringar för de lag som deltar i tävlingsverksamhet.

Via föreningens allmänna kanaler i sociala media hittar du extra information och här kan du också naturligtvis medverka och hjälpa oss marknadsföra oss genom att fota, posta och tagga föreningen.

Stadiums Teamsales-sidor hittar du föreningens klädkollektion. Föreningens kollektion uppdateras nu i början av december och från och med årsskiftet går det att beställa de olika plagg man är intresserad av – direkt från Stadiums webbshop. Gå gärna in och stöd föreningen på Stadiums sidor.

Via Nimenhuuto sköter vi alla anmälningar till evenemang (speciellt viktigt har det här varit nu under höstens restriktioner). Här finns också alla träningar och matcher för varje lag – fungerar också som kalender.

Via WhatsApp sköter vi den lagspecifika snabbkommunikationen. Vi upprätthåller en WhatsApp-grupp för varje enskilt lag. Via den får du snabbinformation om ändringar och påminnelser.

På Innebandyförbundets webbsidor hittar du resultatservice och tabeller för de tävlingsspelande lagen.

All information om allt det här hittar du förstås på scsaragoza.fi