Seuran jäsenrekisteri ja ryhmien hallinta uudistetaan

Seuran hallinnon helpottamiseksi ollaan nyt siirtämässä seuran jäsenrekisteriä SuomiSporttiin. Jotta me saadaan jäsenrekisterimme ajan tasalle pyydämme teiltä nyt että käytte jäseninä, vanhempina ja pelaajina aktiivisesti rekisteröitymässä palveluun.

Täällä alla löydätte kaksi linkkiä – josta ensimmäisen kautta liitytte seuran jäseneksi ja toisen kautta liitytte ryhmään. Seuran toiminnassa mukana olo ei vaadi jäsenyyttä, mutta suosittelemme tätä tietenkin kaikille.

SuomiSport, josta ostetaan myös pelaajalisenssit ja vakuutukset, käytetään tästä lähtien myös seuran jäsen- ja kausimaksujen hallintaan. Seuran vuosittainen jäsenmaksu (20 €) ja joukkueiden kausimaksut (aikuiset 100 €, juniorit 50 €) laskutetaan marraskuusta lähtien SuomiSportin kautta. Tämän palvelun hyödyntäminen varmistaa että maksuliikenne on turvallinen ja perinteisten pankkisiirtojen lisäksi pystymme nyt myös tarjoamaan korttimaksua tai mobilepayllä maksaminen.

Jäsenrekisterin ja ryhmienhallinnan lisäksi jatkamme tietenkin myös joukkuekohtaiset Nimenhuudot ilmoittautumista varten ja WhatsApp-ryhmät joukkuekohtaiseen keskusteluun ja nopeaan infoon.

Näiden yllämainittujen kanavien lisäksi käytämme myös Stadiumiä varuste ja vaatetushankinnoissa. Löydät seuran kollektion Stadiumin Teamsales-sivuilla. Kollektio päivitetään joulukuun alussa. Tiesitkö että voit tukea seuraa myös Stadiumin kautta? Lue tämä ohjeistus: Stadium jäsen – näin tuet seuraamme.

Kaikki tarvittava tieto yhdessä taulukossa:

scsaragoza.fi

Seuran virallinen tiedotuskanava. Kaikki tarvittava tieto löytyy tästä.

SuomiSport sisältää seuran jäsenrekisteriä ja SuomiSportin kautta voidaan marraskuusta lähtien myös maksaa seuran jäsenmaksut ja kausimaksut. Käytetään myös ryhmien hallintaan ja tietenkin kilpailevien joukkueiden pelaajalisenssien ja vakuutusten ostoon, mutta tästä syksystä lähtien myös junioreiden kerhojen osallistujat jotka liittyvät ryhmien jäseneksi vakuutetaan ryhmävakuutuksilla.

Seuran yleisten some-kanavien kautta löydät infoa seurasta ja tapahtumista. Voit toki tässä myös auttaa meitä markkinoinnissa valokuuvamalla, postaamalla ja mainitsemalla seuraa postauksissa.

Stadium Teamsales-sivuilta löydät seuran vaatteita. Kollektio päivittyy nyt joulun alla ja tammikuusta lähtien pystyt tilaamaan haluamasi vaatteet suoraan Stadiumin verkkokaupasta. Tue seuraa Stadiumin kautta: Stadium jäsen – näin tuet seuraamme.

Nimenhuudon kautta hoidetaan ilmoittautumiset harjoituksiin ja otteluihin. Tämä on ollut erityisen tärkeä kanava nyt syksyn rajoitusten aikana ja tästä löydät myös kalenterinäkymän joukkueen tai ryhmän tapahtumista. Toivommekin aktiivista ilmoittautumista tapahtumiin tämän kautta – ja mielellään riittävän ajoissa.

WhatsApp:in kautta hoidamme joukkuekohtaiset pikaiset tiedottamiset. Ylläpidämme jokaiselle ryhmälle erilliset WhatsApp-ryhmät, ja liittymisinfot löydät joukkueen Nimenhuudon ilmoitustaulusta.

Salibandyliiton sivuilta löydät tulospalvelun ja kilpailevien joukkueiden tilastot ja taulukot.

Kaikki tarvittava tieto löytyy scsaragoza.fi sivuilta