Herrarna spelar hemma på lördag

Herrarnas första hemmaturnering för säsongen spelas nu på lördag, dvs på självständighetsdagen i Kristinahallen. Laget möter Ryhti från Kurikka i dagens öppningsmatch klockan 11:00. KuRy har varit en rätt frekvent motståndare under årens lopp och nu spelas faktiskt det 21 mötet lagen emellan i förbundets serier. Av de här har KuRy vunnit sju matcher, fyra har slutat oavgjort och Saragoza har vunnit nio stycken. 

I dagens andra match, som spelas klockan 15:00, står SB Kauhajoki II för motståndet. Säsongens första möte lagen emellan slöt 4-3 till SB Kauhajoki, så nu är det lite läge för vinst.

Det finns alltså en hel del att se på i Kristinahallen under lördagen, och hela spelschemat och tabellerna hittas här: http://floorball.fi/tulokset/#/sarja/miesten-5-divisioona-m5d-38-pm/1318