Damernas hemmaturnering spelas på söndag

Damerna spelar sin första hemmaturnering för säsongen på söndag i Kristinahallen och möter där SB Kauhajoki och PaSu.

Söndagens första match spelas klockan 11:00 när damerna möter lokalkonkurrenten från Kauhajoki, SB Kauhajoki. Genom årens lopp har det blivit en hel del möten lagen emellan, närmare bestämt 8 stycken, och det är faktiskt SB Kauhajoki som har bättre statistik. Fyra möten har slutat i SB Kauhajokis favör, ett har slutat oavgjort och tre har SC Saragoza vunnit. De två senaste mötena har dock slutat med utklassningssiffror för SC Saragoza, (7-1 och 7-1) så det är säkert ett laddat Kauhajokilag som kommer till Kristinahallen för att försöka stjäla poängen.

Dagen avslutas med mötet mot PaSu klockan 18:00. Damerna har genom årens lopp mött PaSu åtta gånger, och det är jämnt i inbördes möten, för PaSu har vunnit tre möten, två har slutat oavgjorda och tre har Saragoza vunnit. Det senaste mötet, den 18.10 i år vann Saragoza med 3-1.

Hela matchprogrammet och serietabellen hittar du på förbundets sidor: http://floorball.fi/tulokset/#/sarja/naisten-3-divisioona-n3d-06-pm/1419