Miesten kotiturnaus lauantaina

Miesten ensimmäinen kahdesta kotiturnauksesta pelataan nyt tulevana lauantaina, eli itsenäisyyspäivänä Kristiinahallissa. Joukkue kohtaa päivän avausottelussa kello 11:00 vanhan tutun Kurikan Ryhdin, jonka kanssa ollaan vuosien saatossa väännetty usean otteeseen. Itse asiassa, lauantain kohtaaminen on joukkueiden kahdeskymmenesensimmäinen kohtaaminen liiton sarjoissa. Näistä KuRy on vienyt 7, tasapeliin ollaan päädytty neljästi, ja 9 kertaa pisteet ovat jääneet Saragozalle.

Päivän toisessa ottelussa klo 15:00 vastaan asettuu SB Kauhajoen kakkosjoukkue. Kauden ensimmäinen kohtaaminen näitten välillä päättyi SB Kauhajoki II:n 4-3 voittoon joten nyt olisi revanssin paikka.

Jännitettävää siis rittää, tervetuloa Kristiinahalliin. Päivän muut ottelut ja taulukon löydät täältä: http://floorball.fi/tulokset/#/sarja/miesten-5-divisioona-m5d-38-pm/1318