Naisten kotiturnaus tulevana sunnuntaina

Naisten ensimmäinen kotiturnaus pelataan sunnuntaina Kristiinahallissa ja naiset kohtaavat kotihallissaan SB Kauhajoen kello 11:00 ja PaSu:n kello 18:00.

Turnauspäivä alkaa siis klo 11:00 kun paikallisvastustaja SB Kauhajoki asettuu keskiviivan toiselle puolelle. Vuosien saatossa joukkueet ovat kohdanneet 8 kertaa liiton sarjoissa, ja tilastot ovat Kauhajokilaisten puolella. Neljästi SB Kauhajoki on vienyt täyden pistepotin, kerran on tasattu pisteet, ja kolmasti SC Saragoza on vienyt voiton. Viimeisimmät kaksi kohtaamista ovat molemmat päättyneet SC Saragozan voittoihin, 7-1 ja 7-1.

Turnaus päättyy kun SC Saragoza kohtaa viimeisessä pelissä Töysäläisen PaSun klo 18:00. PaSuakin ollaan kohdattu kahdeksan kertaa, ja kolme kertaa PaSu on vienyt voiton, kahdesti ollaan tasattu pisteet, ja kolme kertaa SC Saragoza on vienyt pistepotin. Viimeisin kohtaaminen, 18.10 tänä syksynä Saragoza voitti 3-1.

Otteluohjelma aikatauluineen ja sarjataulukko löytyy liiton sivuilta: http://floorball.fi/tulokset/#/sarja/naisten-3-divisioona-n3d-06-pm/1419